tromaktiko: Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η Ελλάς!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η Ελλάς!



Θα κρατάμε αρχείο αποδείξεων περασμένων ετών, έτσι που λειτουργεί η δημοτική αστυνομία.
Λαμβάνω ένα γράμμα, συγκεκριμένα από τη δημοτική αστυνομία Πειραιά, που αναφέρεται σε μία παράβαση του ΚΟΚ από το 2007.
 Ναι καλά ακούσατε από τις αρχές του 2007. Συγνώμη εγώ πως θα αποδείξω ότι την έχω πληρώσει? Θα έπρεπε να είχα μεριμνήσει έτσι ώστε να κρατούσα την απόδειξη 4 ολόκληρα χρόνια? Να σημειωθεί ότι η κλήση ήταν για 2λεπτη παράνομη στάθμευση και ήμουνα παρόν με αλάρμ. Πήγα να κάνω ένσταση μιας και ήταν το δικαίωμα μου (που μου το πρότεινε και η καταγράφουσα) και το ακόμη πιο παράλογο ήταν ότι ο δρόμος των γραφείων της δημοτικής αστυνομίας ήταν υπό κατασκευή οδοστρώματος. (Γι' αυτό άλλωστε δεν μπορούσα να βρω με τίποτα πάρκιν - Ξέρετε πόσο εύκολο είναι στον Πειραιά)
Επίσης να αναφέρω ότι στον πεζόδρομο που μένω που ανήκει στο δήμο Αθηναίων ενώ μέχρι τώρα έκοβαν κλησεις (η δημοτική αστυνομία) για παράνομη στάθμευση σε πεζόδρομο τώρα παίρνουν και τις πινακίδες!!! Έτσι σίγουρα θα πάρουν τα λεφτά τους...
Σε λίγο έτσι όπως πάνε θα μας βάζουν και φυλακή για παράνομη στάθμευση.
Δεν έχω κάτι με την δημοτική αστυνομία άλλα να κάνει τη δουλειά της όπως της αρμόζει και όχι όπως τη συμφέρει.. Καλό θα ήταν να έφτιαχναν ένα δημοτικό πάρκιν παρά το να κυνηγάνε αυτούς που δεν βρίσκουν να παρκάρουν. Βέβαια θα μου πεις ποιο είναι το εύκολο?
Αλλά μήπως, λέω μήπως, ψάχνουν τρόπους να γεμίσουν τα ταμεία?


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!