tromaktiko: Δικαιοσύνη, δικηγόροι, εισαγγελείς κλπ...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δικαιοσύνη, δικηγόροι, εισαγγελείς κλπ...



Σε απάντηση της στάσης εργασίας δικαστών κλπ θα ήθελα να εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη.
Είναι τραγικό να διαμαρτύρονται για οτιδήποτε οι δικαστές,οι εισαγγελείς και οι δικηγόροι που κάνουν και αυτοί πολλές απεργίες τώρα τελευταία.
Αυτοί είναι οι κατά κύριο λόγο αρμόδιοι που η χώρα έφτασε ως εδώ σήμερα.Το καθεστώς ανομίας που κυριαρχεί στη χώρα μας οι κύριοι δικαστές σε συνεργασία με τους αγαπημένους μας πολιτικούς το συντηρούν.Με λυπεί πραγματικά που το λέω αυτό αλλά το σύστημα δικαιοσύνης είναι πραγματικά σάπιο.Και μία χώρα που δεν έχει δικαιοσύνη δεν πρόκειται να σταθεί στα πόδια της ποτέ! Έμποροι ναρκωτικών κυκλοφορoύν ελεύθεροι,τους φοροφυγάδες δεν τους αγγίζει τίποτα,παραδικαστικά κυκλώματα και άλλα πολλά!
Αλλά πως να γιατρευτεί η δικαιοσύνη όταν αυτοί που ψηφίζουν τους νόμους είναι δικηγόροι και τους φτιάχνουν ακριβώς στα μέτρα τους?!!! Είναι γεγονός ότι ζούμε σε ένα κράτος όπου οι δικηγόροι είναι το α και το ω! Σε συνεργασία με τους δικαστικούς και όλο το κύκλωμα. Αναβολή στην αναβολή για τα δικαστήρια και ο κακομοίρης ο πελάτης πληρώνει. Μήνυση γίνεται για ψύλλου πήδημα στην Ελλάδα και με πολύ χαμηλό κόστος. Οπότε μετά τη μήνυση τι? Πρέπει να πας σε δικηγόρο!
Εν κατακλείδι επειδή μπορεί να κούρασα όποιον μπήκε στον κόπο να το διαβάσει αν δεν γίνουν βαθιές τομές στη δικαιοσύνη και τους νόμους τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ σ'αυτή τη χώρα. Όταν ο τροχονόμος θα γράφει και ο πολιτικός δεν θα τη σβήνει,όταν ο κλέφτης και ο έμπορος ναρκωτικών θα μπαίνουν βαθιά μέσα,όταν οι μεγάλοι φοροφυγάδες θα μπαίνουν και αυτοί μέσα,όταν οι δίκες εκδικάζονται στο δίμηνο,όταν το παράβολο για να γίνει μήνυση φτάσει στα 1000 ευρώ για να μην μπορεί να κάνει ο καθένας για ψύλλου πήδημα, όταν θα καταργηθούν τα παραθυράκια των νόμων και άλλα πολλά τότε κάτι μπορεί ν' αλλάξει.
Ως τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!