tromaktiko: Ντροπή και αίσχος στον αναγνώστη που φωνάζει άδικα για τη γιατρό του ΟΑΕΕ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ντροπή και αίσχος στον αναγνώστη που φωνάζει άδικα για τη γιατρό του ΟΑΕΕ



Πρώτα απ' όλα όταν κάνεις καταγγελία και λες όνομα γιατρού, να βάζεις και το δικό σου όνομα. Αυτό κάνουν οι έντιμοι πολίτες και οι άντρες.
Δεύτερον, φωνάζεις σε λάθος άτομο.
Τώρα θα καταλάβουμε όλοι πόσο λάθος είναι ο Νόμος του τροϊκανού Λοβέρδου και του ΠΑΣΟΚ. Υποχρεωμένος δεν είναι κανένας γιατρός να σε εξυπηρετήσει στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ του ιατρείο με τους όρους του Κράτους, αλλά με τους δικούς του όρους. Και ΑΝ θέλεις. Αν δεν θέλεις, πήγαινε αλλού. Ενώ με τον προηγούμενο νόμο, ο γιατρός του ΙΚΑ ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε δεκτεί τότε που είχες κλείσει το ραντεβού σου. Νόμιζες ότι ο νόμος ήταν για το καλό σου και χαιρόσουν; Για να γλυτώσει λεφτά ο Λοβέρδος ήταν και μόνο. Τώρα και εσύ θα ταλαιπωρηθείς και παραπάνω θα πληρώσεις. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Τρίτον, τα λεφτά που δίνει το Κράτος στους γιατρούς δεν είναι λίγα, είναι εξεφτελιστικά. Και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΣΙ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
Μετά το αναίτιο βρισίδι του αναγνώστη, περιμένω τουλάχιστον να δημοσιευτεί το παρόν, ως ελάχιστη απάντηση στην άδικη επίθεση και επώνυμη αμαύρωση μιας γιατρού.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!