tromaktiko: Οι «Πυρήνες» πιθανώς πίσω από την μεγάλη ληστεία τράπεζας στον Βόλο

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Οι «Πυρήνες» πιθανώς πίσω από την μεγάλη ληστεία τράπεζας στον Βόλο



Οι «Πυρήνες» πιθανώς πίσω από την μεγάλη ληστεία τράπεζας στον Βόλο Σύμφωνα με διάφορα στοιχεία και πληροφορίες τα σενάρια για εμπλοκές των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» σε κάποιες κινηματογραφικές ληστείες, φουντώνουν…

Έντονα ακούγεται το ενδεχόμενο ότι την ληστεία της τράπεζας του Βόλου με την απαγωγή του διευθυντή της τράπεζας, την έχουν πραγματοποιήσει οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες».
Μάλιστα η αστυνομία συμπληρώνει ότι ίσως είχαν και κάποια επιπλέον βοήθεια ποινικών, έμπειρων σε ληστείες, φωτογραφίζοντας ακόμα και τον Παλαιοκώστα.
Τώρα διαρρέουν πληροφορίες για σχεδιαγράμματα, στοιχεία και εικόνες από μικροκάμερες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχουν κάνει δύο ληστείες στην ευρύτερη περιοχή με λεία τουλάχιστον 700.000 ευρώ, τα οποία βέβαια δεν έχουν βρεθεί ακόμη ... πουθενά.
Άλλες πηγές αναφέρονται σε μια ακόμη ληστεία στην ευρύτερη περιοχή με λεία 300.000 ενώ έχουν μπει και πάλι στο μικροσκόπιο οι μεγάλες ληστείες σε Πρέβεζα και Αγρίνιο και Πιερία για τις οποίες εκτός από τους “τρομοκράτες” οι αστυνομικοί έψαχναν και τον Παλαιοκώστα ή όπως λένε τώρα ... και τα δύο ενδεχόμενα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!