tromaktiko: Απάντηση για τα Ο.Υ.Κ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Απάντηση για τα Ο.Υ.Κ



Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα οι Ειδικές Δυνάμεις εκπαιδεύονται για να κάνουν ότι ακριβώς και οι δικές μας ....
φίλε μου, δηλαδή να είναι πάντα έτοιμοι για να τα βάλουν με τον εχθρό ,εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα παιδιά που υπηρετούν εκεί δεν είναι μπαλάκι φίλε μου των πολιτικών αλλά είναι παιδιά που έχουν στην καρδιά τους την Ελλάδα και μόνο αυτή, κάτι που εσύ μάλλον δεν έχεις. Είναι τα παλικάρια που το βράδυ εκείνο εσύ ήσουνα στον καναπέ σου με το κρασάκι σου και εκείνα στα ΙΜΙΑ για να αντιμετωπίσουν τον Μογγόλο εχθρό.

 (αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3247.html )
Απ ότι φαίνεται έχεις μιλήσει με Εθνικιστή και μάλλον τα έχεις βρει σκούρα, γιατί ένας Εθνικιστής θα σου πει ότι αγαπά την πατρίδα του, Εσύ; την αγαπάς;

Επειδή μάλλον δεν είσαι Έλληνας λοιπόν, και επειδή την δεκαετία του 90 κάποιοι ‘’Ελληνάρες’’ πλούτισαν με την εκμετάλλευση των Αλβανών δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε την δυνατότητα να φτιάξουμε ότι έφτιαξαν αυτοί. Δυστυχώς πολλά λεφτά έφυγαν σε ξένα χέρια και αυτήν την στιγμή είναι στην Αλβανία και όχι στην Ελλάδα.

Όσο αφορά τους Έλληνες μετανάστες ,μάλλον δεν ξέρεις φίλε μου την πραγματικότητα. Εμείς δεν ανοίξαμε φυλακές να φύγουν όλοι από μέσα και να πάνε σε ξένες χώρες. Εμείς δεν οπλίσαμε κανέναν Έλληνα να πάει να σκοτώνει και να κλέψει Πες μου σε ποια χώρα που πήγαν Έλληνες μετανάστες αυξήθηκε η εγκληματικότητα όπως αυξήθηκε εδώ στην Ελλάδα από τους Αλβανούς.

Για πες μου σε ποια χώρα υπάρχει περιοχή σαν τον Αγ. Παντελεήμονα που φοβούνται οι κάτοικοι της χώρας να βγουν το βράδυ επειδή κυκλοφορούν οι Έλληνες; ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…Αρα δεν είναι θέμα ξενοφοβίας πια αλλά επιβίωσης …. Πόλεμος μακάρι να μην γίνει ποτέ γιατί θα υπάρχουν νεκροί άνθρωποι αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίζει από το να προετοιμαζόμαστε γι αυτόν.

Εξάλλου οι καλύτεροι άμυνα είναι να προετοιμάζεσαι για πόλεμο….. Και σίγουρα η σημαία που σήκωσες δεν ήταν Ελληνική…

Αναγνώστης

----------------

Αγαπητέ αναγνώστη τα παραδείγματα σου της Αμερικής-ΗΠΑ(υποθέτω) και Αυστραλίας είναι ατυχή γιατί δεν είναι αμιγώς εθνικά αλλά πολυεθνικά κράτη που πολύ απλά σημαίνει ότι πριν από διακόσια πενήντα χρόνια ούτε ως υποψία υπήρχαν .Κατόπιν συστήθηκαν από ανθρώπους διαφόρων φυλών και εθνικοτήτων που έφτασαν εκεί ως μετανάστες ,άποικοι η και δούλοι. Με αλλά λόγια ο αμερικανός σήμερα είναι 1/8 άγγλος και 2/8 ιταλός 3/8 ολλανδός κλπ ενώ οι Έλληνες! είμαστε έλληνες 100% και κατοικούμε σε αυτό το γεωγραφικό χώρο από της αρχές της καταγεγραμμένης ιστορίας. Καθένας από εμάς έχει κάποιο προγονό που πολέμησε τιμώντας και υπερασπίζοντας την Ελλάδα , αυτά τα χώματα δεν αγοραστήκαν από κανέναν (βλέπε ΗΠΑ) αλλά πληρώθηκαν με αίμα Ελληνικό. Το να ζητάς μια παρέλαση άλλης εθνότητας πχ αλβανικής η οποία επίσημα αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (τσαμουρια) είναι τουλάχιστον αφελές να μην πω επικίνδυνο .
Ως προς την είσοδο μας στο ευρώ μάλλον έρχεσαι από άλλο πλανήτη αφού αποδεδειγμένα εισήλθαμε στην ευρωζώνη με λοβιτούρες και ‘δημιουργική λογιστική’ και ΟΧΙ πραγματική ανάπτυξη (Παρεμπιπτόντως το να πουλάς μπανάνες σε φανάρια και να καθαρίζεις τζάμια δεν βοήθα στην ανάπτυξη της οικονομίας)
Για να στο κάνω πιο απλό μπας και το καταλάβεις φαντάσου την Ελλάδα σαν μια εταιρεία-μαγαζί ,οι έλληνες είμαστε οι ιδιόκτητες οι μετανάστες είναι το εργατικό δυναμικό που ΔΕΝ ζητήσαμε αλλά ένα πρωινό ξυπνήσαμε και το βρήκαμε μέσα στο μαγαζί μας. Σκέψου τώρα ότι ήμαστε υποχρεωμένοι να τους ταΐσουμε να τους περιθάλψουμε και να τους πληρώσουμε, αλλά αντί να ακολουθήσουν τους κανόνες μας , θέλουν-απαιτούν και μερίδιο από την επιχείρηση μας , φαντάσου τωρα ότι ορισμένες αίθουσες του κτηρίου της εταιρείας δεν είναι καν προσβάσιμες στους ιδιοκτήτες (Άγιος Παντελεήμονας ,Ομόνοια κλπ) αλλά είναι για αποκλειστική τους χρήση χωρίς την συγκατάθεση μας . Εάν δεν βρίσκεις τίποτα παράλογο σε αυτό τότε δώσε μας τη διεύθυνση σου να έρθουμε να σου θρονιαστούμε , να μας ποτίζεις να μας ταΐζεις και μετά από κάνα δυο χρόνια να σε διώξουμε και από το σπίτι σου.
Ως προς τους ΟΥΚΑΔΕΣ μαθέ αγαπητέ ότι αυτή οι άνθρωποι δεν είναι βρεφονηπιαγωγοι αλλά εκπαιδευμένοι μαχητές που σημαίνει ότι θα πρέπει αδίστακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη να θυσιάσουν την ζωή τους εκτελώντας μια αποστολή.

Όσο για τη Σημαία , λυπάμαι που τη σήκωσες
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!