tromaktiko: Δεν γνωρίζει ο Πιλάβιος

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δεν γνωρίζει ο Πιλάβιος



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, όπου τόνισε πως δεν γνωρίζει για το περιεχόμενο των κασετών.



Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για το αν συναντήθηκε με τον Δαλούκα, για την συνάντηση με τον Κούγια, αλλά και για τις δηλώσεις του Μπιτσαξή. Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Πιλάβιος:

Για τη στάση της ΕΠΟ στα τελευταία γεγονότα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο δε διανύει τις καλύτερες μέρες του. Αλλά εμείς δεν πετάμε λευκή πετσέτα. Είμαστε εδώ. Είμαι αποφασισμένος να φτάσουμε σύντομα στη μέρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα παίζεται στην Ευελπίδων».

Για το αν έχει συναντηθεί με τον Δαλούκα:«Δεν υποσχέθηκα σε κανένα διαιτητή ότι θα επανέλθει σε κανένα πίνακα. Θεωρώ αντίθετα ότι ο κ. Δαλούκας θα ήταν πολύ δύσκολο να διαιτητεύσει. Δεν πιστεύει να το θέλει κι ο ίδιος πλέον. Ηταν καλός διαιτητής αναμφισβήτητα, αλλά φανταστείτε να σφύριζε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα, υπάρχει ΚΕΔ κι αυτή κρίνει».

Για τη συνάντησή με τον Κούγια: «Τον γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια, έχει έρθει στο γραφείο μου, αλλά κάποιες φορές, του είπα χθες που τον πήρα για χρόνια πολλά, σ' αυτό υπήρξε μια παρανόηση. Ίσως δεν εκφράστηκε σωστά ότι ήρθε, αλλά όχι για να με ενημερώσει».

Για τις καταγγελίες που φτάνουν στο γραφείο του: «Ολες οι πληροφορίες που μου έρχονται, καταγγελίες, ζούμε στη χώρα του παρολί. Επιλαμβάνομαι πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιληφθώ σε έγγραφες επιστολές επώνυμες».

Για το αν υπάρχει εμπλοκή του σε κάποια κασέτα: «Δεν γνωρίζω, τι υπάρχει, τί κυκλοφορεί. Είπατε εμπλέκομαι. Είναι λάθος λέξη. Άλλοι λένε 3, 4, 16 κασέτες».

Για τα ύποπτα ματς: «Εχουμε επιτροπές που μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα και έχουμε κάποια όρια. Είχα κατηγορηθεί για τους ύποπτους αγώνες και το ότι δεν πήγαν στην αθλητική δικαιοσύνη. Εμείς δε θέλουμε να συγκαλύψουμε. Εμείς, όμως, δεν μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμούς και δεν μπορούμε να προστατεύσουμε μάρτυρες».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Μπιτσαξή:«Είπε ότι θέλει την ΕΠΟ συνομιλητή. Έχουμε καλή συνεργασία με την Πολιτεία»



www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!