tromaktiko: Ελλάδα του κράτους ή του παρακράτους;

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ελλάδα του κράτους ή του παρακράτους;



Πολλοί έχουμε σκεφτεί σε τι κράτος ζούμε.
Ελλάδα μια χώρα μια ιστορία ,η χώρα από την οποία ξεκίνησαν πολλά και στην με την πάροδο του χρόνου τα χάσαμε.
Από αυτόν εδώ τον τόπο ξεκίνησε η Δημοκρατία ,η οποία απέβλεπε ισότητα μεταξύ των πολιτών και ελευθερία γνώμης ολών τον ανθρώπων ανεξαρτήτου κοινωνικής ταξεως.Πριν κάποια χρόνια ή μάλλον πριν εκατοντάδες χρόνια υπήρχε οντως Δημοκρατία στην Ελλάδα,στον τόπο οπου θεσπίστηκε και καθιερώθηκε..Σήμερα φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε ζούμε σε καθεστώς Δημοκρατίας ή απλα μας το παρουσιάζουν ετσι,διοτι ουτε ισότητα υπάρχει ουτε ελευθερια γνώμης.Μήπως ζούμε παλι μια χούντα? Διότι αυτά τα χαρακτηριστικά παρουσιάζει το τωρινό πολίτευμα και χειρότερο της χούντας.τότε τουλάχιστον είχες με κάτι να ζήσεις,τώρα σου τα παίρνουν ολα και καλοπερνάνε αυτοι οι 300 μελι γαλα με τα 600 δις που εχουν στην Ελβετία.
Ζούμε σε μια χώρα που μας κυβερνούν ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΓΛΟΙΏΔΕΙΣ ανθρωποι.
Πεθαναν χθες 2 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ εν ώρα υπηρεσιας και ο κυριος δεν ξερω ελληνικά που μας κυβερναει ουτε ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ.
Ειμαστε και μεις ομως σαν Έλληνες λαος βαρύς θα το λεγα, κουτός ? δεν ξερω.Με ολα αυτα τα γεγονοτα επρεπε να χα με ξεσηκωθει και να τους διωξουμε ολους αυτους που ζουν εις βαρος του κοσμάκη, με πρώτο θύμα τον κυριο ιπποπόταμο!.
Η οργη και η θλιψη μεγαλη για τα 2 αυτα παλικάρια, οπως και για τα ατομα που χασαν την ζωη τους στην Μαρφιν με την γυναικα και το αγέννητο μωρο της.
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.ΤΙ???????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!