tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Ο Αγιαξ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα μεγάλα φαβορί του σημερινού προγράμματος σε τιμές κοντά στο 1.10 χωρίς χάντικαπ. Ισχυρό στήριγμα αποτελεί και η Γκρέμιο με τον άσο στο 1.20, ενώ ξεχωρίζουν και οι άσοι της Θέλτα και της Βέλεζ Σάρσφιλντ. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr



Σε μια από τις αμφίρροπες αναμετρήσεις της ημέρας η Αλμερία θα υποδεχτεί την Σανταντέρ με την απόδοση του άσου στο 2.20 και στο 2.30 και τις τάσεις να είναι ανοδικές για τους γηπεδούχους καθώς η Σανταντέρ είναι σε καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Η πρωτοπόρος της Β’ Ισπανίας Θέλτα υποδέχεται την Ουέσκα που δεν είναι ακίνδυνη και έχει να επιδείξει ορισμένες σημαντικές επιτυχίες τον τελευταίο καιρό. Ο άσος αυτός παίζει στο διαδίκτυο από το 1.45 ως και το 1.50. Ισχυρή πίεση δέχτηκε η τιμή της Μπέτις που επανήλθε στις επιτυχίες και είναι αρκετά ανώτερη της Πονφεραντίνα. Το διπλό αυτό έπεσε και στο 1.85.

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας χωρίζει τον Αγιαξ από την Βααλβάικ και στις αγορές ο άσος είναι το μεγάλο φαβορί σε αποδόσεις κοντά στο 1.10. Στα ίδια επίπεδα παίζει και ο άσος της Ρεάλ που υποδέχεται τη Μάλαγα, η οποία δίνει τη μάχη της παραμονής, αλλά θα έχει δύσκολο έργο μέσα στη Μαδρίτη.

Στο 1.50 φτάνει στο διαδίκτυο ο άσος της Βέλεζ Σάρσφιλντ που φιλοξενεί την Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα, ενώ δέχτηκε έντονη πίεση η τιμή της Λίγκα Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια ντε Κίτο στο ματς με την Ιντεπεντιέντε με τον άσο να κατρακυλάει και στο 1.40. Πιέσεις δέχτηκε και η απόδοση της Καράκας που άνοιξε στο 2.20 και υποχώρησε και στο 2.00. Τόσο ο άσος της Λίγκα Κίτο όσο και ο άσος της Καράκας άλλαξαν τιμή στο ελληνικό κουπόνι και προσφέρονται στο 1.40 και στο 2.00, αντίστοιχα.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!