tromaktiko: Κύπρος: Ταξιδιωτικές οδηγίες για Μπαχρέιν και Ιαπωνία εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κύπρος: Ταξιδιωτικές οδηγίες για Μπαχρέιν και Ιαπωνία εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών



Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία καλεί τους Κύπριους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια προς το Μπαχρέιν, ενώ συμβουλεύει όσους διαμένουν στη χώρα να αποφεύγουν μαζικές συγκεντρώσεις, εξαιτίας «συνθηκών αστάθειας, λόγω βίαιων διαδηλώσεων».
«Ως εκ τούτου, συμβουλεύονται οι Κύπριοι πολίτες που διαμένουν στο Μπαχρέιν όπως αποφύγουν τους χώρους πραγματοποίησης των μαζικών συγκεντρώσεων, περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις, όπως παρακολουθούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τηρούνται ενήμεροι για τις εξελίξεις», αναφέρεται στην οδηγία.

Καλεί επίσης τους πολίτες που προτίθενται να ταξιδεύσουν προς το Μπαχρέιν να αποφύγουν μετάβαση τους στη χώρα, εφόσον δεν κρίνεται απαραίτητη, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Για οποιαδήποτε προξενική συνδρομή και βοήθεια, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν άμεσα με το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας στο Μπαχρέιν στα πιο κάτω τηλέφωνα, ή με το Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο 99660129.

Eπίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας:
Office No. 1, Building 1455, Road 256, Block 502, Jannusan, P.O.Box 5632, Manama, Kingdom of Bahrain, Τηλ.: (00973) 17598800, Φαξ: (00973) 17598801, E-mail: cyconsulate@gpzgroup.com

Ταξιδιωτική οδηγία και για την Ιαπωνία
Οι πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν προς την Ιαπωνία, συμβουλεύονται όπως αποφύγουν να ταξιδεύσουν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην οδηγία αναφέρεται, επίσης, ότι για οποιαδήποτε προξενική συνδρομή και βοήθεια, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών στο τηλέφωνο 22801000 ή με το Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών στο τηλέφωνο 99660129.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!