tromaktiko: Ηράκλειο: Μάθημα σε ετοιμόρροπο κτίριο με ποντίκια και φίδια!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ηράκλειο: Μάθημα σε ετοιμόρροπο κτίριο με ποντίκια και φίδια!



Παρέα με τρωκτικά και φίδια και σε ένα κτίριο έτοιμο να καταρρεύσει, έκαναν μάθημα οι μικροί μαθητές του 26ου και του 35ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου στις Πατέλες!
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πατρίς», το σχολείο (το οποίο από την Πέμπτη 3/3 έβαλε λουκέτο με απόφαση μηχανικού του δήμου) ήτανακατάλληλο με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών παιδιών να αρνούνται επί δεκαημέρου να τα στείλουν στο Νηπιαγωγείο φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα!
Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από αίτημα των γονέων των μικρών παιδιών, συνεργείο του δήμου άρχισε να καθαρίζει το σχολείο. Οι σκηνές… Αποκάλυψης στο υπόγειο του σχολείου σόκαραν τους πάντες: γυμνές και διαβρωμένες κολώνες έτοιμες να πέσουν, φίδια, σκορπιοί, και ποντίκια!
Οι γονείς , φυσικά, αποφάσισαν να κρατήσουν τους μικρούς μαθητές στο σπίτι και να μην τους επιτρέψουν να πάνε στο σχολείο, ενώ προχθές προέβησαν και σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου. Τελικά, μηχανικός του δήμου μετέβη στο κτίριο και επαληθεύθηκαν οι φόβοι των γονέων με το λουκέτο που ανακοίνωσε πως βάζει…
Όπως ανακοινώθηκε, την επόμενη βδομάδα τα συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία θα μετεγκατασταθούν στο 23ο Δημοτικό σχολείο.

star.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!