Αυτή η συνταγή της φίλης μου της Μάτας είναι μοναδική και πανεύκολη! Δοκιμάστε την!
Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε τις πατάτες όπως είναι...
Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε τις πατάτες όπως είναι...
κατεψυγμένες σε ένα πυράντοχο σκεύος ή ταψί.
2. Προσθέτουμε τα τυριά και το σκόρδο ψιλοκομμένα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Γίνονται πεντανόστιμες!
1. Ρίχνουμε τις πατάτες όπως είναι κατεψυγμένες σε ένα πυράντοχο σκεύος ή ταψί.
2. Προσθέτουμε τα τυριά και το σκόρδο ψιλοκομμένα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Γίνονται πεντανόστιμες!
Από τη Μάτα Μαλτέζου
μερίδες 5
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 40 λεπτά
2. Προσθέτουμε τα τυριά και το σκόρδο ψιλοκομμένα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Γίνονται πεντανόστιμες!
1. Ρίχνουμε τις πατάτες όπως είναι κατεψυγμένες σε ένα πυράντοχο σκεύος ή ταψί.
2. Προσθέτουμε τα τυριά και το σκόρδο ψιλοκομμένα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Γίνονται πεντανόστιμες!
Από τη Μάτα Μαλτέζου
μερίδες 5
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 40 λεπτά
argiro.gr