tromaktiko: Αισιόδοξα μηνύματα για την οικονομική κρίση

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αισιόδοξα μηνύματα για την οικονομική κρίση



Αφιερωμένες, στο αγώνα που δίνει η χώρας μας για έξοδο από την οικονομική κρίσης, ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και των εκπροσώπων των κομμάτων αμέσως μετά το τέλος της...
 καθιερωμένης στρατιωτικής παρέλασης στην πλατεία Συντάγματος.

Κάρολος Παπούλιας "Με οδηγό τις αρετές του '21"

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επεσήμανε ότι: «Ο λαός αγωνίζεται σκληρά για να ξεπεράσει τη μεγάλη κρίση». Όπως δήλωσε αυτό που χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες είναι τα ιδανικά των ηρώων της επανάστασης ώστε «να χαρούμε τη πατρίδα ελεύθερη από κηδεμονίες και να ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας σε μια καλύτερη πατρίδα».

Θ. Πάγκαλος: "Στόχος η ανόρθωση της οικονομίας"

Από τη πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος μίλησε για σοβαρότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, που κατά τον ίδιο είναι αναγκαία για την έξοδο της χώρας από τη κρίση. «Μέρες σαν και αυτή οφείλουν να μας προβληματίσουν ώστε να επιτύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανόρθωση της οικονομίας» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Β. Μειμαράκης: "Χρειάζονται ηγεσίες που να εμπνεύσουν τους Έλληνες"

Ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μείμαράκης εξήρε την προσφορά των εθνικών ενόπλων δυνάμεων στον τόπο και αναφερόμενος σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου σχολίασε ότι δεν πτοούνται από τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που ακούγονται, όπως ότι είναι αντιπαραγωγικές δυνάμεις. «Όταν υπάρχουν ηγεσίες που μπορούν να εμπνέουν τους Έλληνες τότε μπορούν να μεγαλουργήσουν» επεσήμανε.

Γ. Καρατζαφέρης "Να αποκρούσουμε τους νενέκους"

Για τον αγώνα «έναντι στης υψηλής πύλης της δύσης» μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και σημείωσε πως σήμερα: «Χρειάζεται να αποκρούσουμε τη νοοτροπία των νενέκων».

Γρ. Νιώτης: "Οι Έλληνες θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες"

Τέλος ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης δήλωσε ότι: «Η σημερινή μέρα μας καλεί όλους να επιδείξουμε πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Με αυτοπεποίθηση οι ‘Ελληνες θα ξεπεράσουμε δυσκολίες

real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!