tromaktiko: «Δεν είμαι αισιόδοξος»

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Δεν είμαι αισιόδοξος»



Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το Δ.Σ λόγω μπάσκετ και τόνισε πως είναι απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. «Ζήτησα γενναία αύξηση»!
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι όλοι πρέπει βάλουν την ομάδα πάνω από τους εγωισμούς. Σε προσωπική βάση θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Ο καθένας έχει το κοντό και το μακρύ του. Έκανα μια πρόταση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει μεγάλος και τρανός, όχι Παναθηναϊκάκι. Το λέω γιατί δεν γίνεται να κοιτάει ο ένας αν θα βάλει ο ένας, αν θα βάλει ο άλλος. Αν αγαπάς τον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις το σωστό. Όχι εκείνο που κάνουν όλοι. Θα πάρουν κάποια απόφαση, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι σύμφωνος, γιατί έφυγα γιατί θέλω να πάω στο μπάσκετ. Εγώ δεν δέχομαι να πουληθούν οι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω θα βρει τον δρόμο του.
Οι κασέτες είναι μεγάλο πρόβλημα. Εμείς οι Γιαννακόπουλοι τα πέντε πρώτα χρόνια είχαμε την καλύτερη ομάδα και μας στερούσαν τα πρωταθλήματα. Ποτέ δεν πήγαμε να κάνουμε παρατυπίες. Είναι στο νοσοκομείο ο Παύλος, για αυτό δεν ήρθε».

http://www.leoforos.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!