tromaktiko: Απανωτές ληστείες με βαριοπούλες στην Ηλεία

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Απανωτές ληστείες με βαριοπούλες στην Ηλεία



Μια σπείρα αγνώστων έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών στην Ηλεία. Οι δράστες χρησιμοποιούν βαριοπούλες για να διαρρήξουν τα καταστήματα και να τα «αδειάσουν».


Η συγκεκριμένη «συμμορία» έχει χτυπήσει δυο φορές σε διαφορετικές περιοχές μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το έκαναν δείχνει ότι ήταν οι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις. Πρώτο τους στόχος ήταν ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο των Λεχαινών, του οποίου «κατέβασαν» την τζαμαρία για να μπουν μέσα και να αρπάξουν διάφορες συσκευές αξίας 2.200 ευρώ! Αν και το σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα είναι κεντρικό, κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα!
Λίγη ώρα αργότερα, οι διαρρήκτες με την βαριοπούλα χτύπησαν για δεύτερη φορά, με στόχο ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Νεοχωρίου… Και εκεί γκρέμισαν τη βιτρίνα και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, που όμως περιείχε μόλις 100 ευρώ και αυτά σε… κέρματα! Οι δράστες διέφυγαν και πάλι ανενόχλητοι, αλλά οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος που διαθέτει το κατάστημα τους κατέγραψαν και οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα πρόσωπά τους.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!