tromaktiko: Ο διάλογος με τον Χρήστο Λούλη και τα αισθήματά της για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ο διάλογος με τον Χρήστο Λούλη και τα αισθήματά της για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη



Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το «Dancing With the Stars» αλλά και την...

παρεξήγηση με τον Χρήστο Λούλη.
Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια κλήθηκε γι' άλλη μια φορά να απαντήσει στον Χρήστο Λούλη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θεωρεί τη Ζέτα συνάδελφό του. Με το θέμα ασχολήθηκαν πολλοί ηθοποιοί και πήρε μεγάλες διαστάσεις: «Ακόμα καίει το θέμα αν είμαι ηθοποιός; Δεν νομίζω ότι καίει αυτό το θέμα. Δεν με ενόχλησε ποτέ σοβαρά. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Έτυχε και μιλήσαμε με τον Λούλη και μου είπε πως το θέμα πήρε παραπάνω διαστάσεις. Συζητήσαμε κάπως και μου εξήγησε πως ήταν μία παρεξήγηση και επειδή αυτό κατάλαβα ότι έγινε, μένω εκεί. Μένω στα λόγια του».

Όπως ήταν φυσικό, η Ζέτα βομβαρδίστηκε με ερωτήσεις γύρω από τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Είμαι πάρα πολύ καλά» είπε αρχικά και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ο 32χρονος τραγουδιστής τής έχει αλλάξει τη ζωή. «Απλώς έχω φοβηθεί, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Για μένα είναι ευχής έργον όλο αυτό που ζω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Φαίνεται η διαφορά νομίζω. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε εξελίξει και να σε πάει μπροστά. (...) Το καλό είναι ότι όλα τα αφήνουμε έξω από την πόρτα. Δεν τα βάζουμε κάτω να μετρήσουμε ποιος έχει κάνει τι (στην καριέρα του)». Ακόμα μίλησε για τα Μέσα που ασχολούνται συνεχώς με την προσωπική της ζωή: «Έχω ακούσει πολλά και στα περισσότερα προσπαθώ να κλείσω τα αφτιά μου. Έχω ακούσει και πολλά κακά και πολλά παραπανίσια. Δεν μπορείς, όμως, να μπαίνεις στη διαδικασία να διαψεύδεις γιατί θα ζεις μόνο γι' αυτό».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε αποκαλύψει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια τον επιπλήττει γιατί είναι ακατάστατος. Η ίδια απαντά: «Είμαι λίγο της τάξης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνομαι καταπιεστική. Οι φίλοι μού λένε ότι είμαι, αλλά δεν το νομίζω. Δεν θα ζητήσω από κανέναν να μαζέψει. Θα τα μαζέψω μόνη μου». Για τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται απάντησε: «Πού ξέρετε εσείς για γάμο και δεν ξέρω εγώ. Μην ξεχνάτε ότι κάθε χρόνο που έρχομαι εδώ είμαι και έγκυος». Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής θέλοντας να τη δοκιμάσουν, της έβαλαν να αναγνωρίσει μερικά κυπριακά φαγητά, αλλά δεν τα πολυκατάφερε!

Τέλος, μίλησε για το «Dancing with the Stars», για το οποίο όμως δεν μπορούσε να αποκαλύψει τα ονόματα των διαγωνιζομένων: «Εγώ δεν ξέρω τι ακούγεται. Ξέρω μόνο ότι είναι όλοι έτοιμοι για την Κυριακή που έρχεται».

yupi.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!