tromaktiko: Σχετικά με τη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Καμίνη

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Καμίνη




Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μέσα σε δύο μήνες, ο Γιώργος Καμίνης «κατάφερε» να απομυθοποιήσει τον ρόλο του ως δήμαρχος της Αθήνας. Μόλις στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, σήμερα, απέδειξε ότι δεν έχει ούτε θέσεις, ούτε πρόγραμμα αλλά το κυριότερο, λύσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα, που ταλανίζουν τη πρωτεύουσα.
Καμία απάντηση για το μεταναστευτικό, τη διπλή ανάπλαση, το τζαμί, τα ναρκωτικά αλλά και τις συγχωνεύσεις των σχολείων. Το χειρότερο δε; Είπε και πάλι ψέματα, παρουσιάζοντας οικονομικά στοιχεία, που δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα (π.χ. για τις δημόσιες σχέσεις και τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων).
Κύριε, Καμίνη, απ’ ότι φαίνεται δικαιολογημένα χαρακτηριστήκατε, από πρώην συντρόφους σας, ως «δήμαρχος περιορισμένης ευθύνης».
Δεν πρέπει, όμως, να θεωρείτε ότι οι δημότες της Αθήνας είναι περιορισμένης νοημοσύνης.
Ο χρόνος τρέχει, τα προβλήματα της Αθήνας διογκώνονται, μέρα με τη μέρα και εσείς κάνετε το συνήγορο της Τρόικας και της κυβέρνησης. Σας θυμίζουμε, λοιπόν, ξανά, ότι είστε δήμαρχος Αθηναίων…»


Δημοτική Παράταξη
«Αθήνα Πόλη της Ζωής μας»
Γραφείο Τύπου
Τηλ.:2103230362-3
e-mail: press@athina-poli-zois.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!