tromaktiko: Ο Σάντσες, ο Κάλστρομ και οι άλλοι…

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Σάντσες, ο Κάλστρομ και οι άλλοι…



Ο Κάρλος Σάντσες εξακολουθεί να παραμένει ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ωστόσο εξετάζονται και άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 25χρονος άσος της Βαλενσιέν είναι το μεγάλο φαβορί για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα το καλοκαίρι και το μόνο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα είναι να αλλάξει γνώμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό δεν είναι αδιάφοροι και για άλλες λύσεις, όπως αυτή του Κιμ Κάλστρομ. Το όνομα του Σουηδού άσου της Λιόν έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» καθώς είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί στο τέλος της περιόδου.

Η περίπτωση του Κάλστρομ ωστόσο, θα εξαρτηθεί από το μέλλον του Ντουντού στο λιμάνι. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την προσφορά του Βραζιλιάνου τόσο τη φετινή όσο και την περυσινή σεζόν. Για αυτό και υπάρχει η σκέψη ή να φέρει πρόταση και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα ή να δεχθεί μείωση των αποδοχών του και να παραμείνει.

Μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται για την μεσαία γραμμή είναι ο Βραζιλιάνος Ελάνο της Σάντος. Ο Βραζιλιάνος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση με παραστάσεις στην Ευρώπη σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ και Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκοι»ποντάρουν σε μια ενδεχόμενη τράμπα του Ελάνο με τον Ντιόγκο, ο οποίος παίζει δανεικός στη Σάντος.

Τέλος στον Ολυμπιακό φέρεται να έχουν στα υπόψη τους και τον Χαμίτ Άλντιτοπ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου. Τον πρότεινε ο ατζέντης του, αλλά το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός πάντως, θεωρείται μια πολύ καλή περίπτωση.
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!