tromaktiko: Τα άμοιρα παιδιά της «ΔΙΑΣ» και μια άλλη άποψη

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τα άμοιρα παιδιά της «ΔΙΑΣ» και μια άλλη άποψη



Πέραν απο τη θλίψη μου για 2 τις νέες ψυχές που χάθηκαν , σάς παρακαλώ να μου επιτρέψετε να εκφράσω ΚΑΙ ορισμένες απορίες μου σχετικά.... 1. Εχετε ξανακούσει «διακριτική» παρακολούθηση ύποπτου οχήματος απο 7 ακολουθούντα ζεύγη ένστολων αστυνομικών ?
2. Εχετε ξανακούσει ληστή / ληστές που χωρίς να μπλοκαρισθούν – απλά παρακολουθούμενοι – να σταματήσουν την διαφυγή τους και να στήσουν ενέδρα στους ακολουθούντες αστυνομικούς ?
3. Ξέρετε τη διαφορά της ποινής μεταξύ ένοπλης ληστείας και φόνου εκ προμελέτης και μάλιστα ενστόλων ?
4. Εχετε ξαναδεί παρακολουθούμενους κακοποιούς να στήνουν ενέδρα και μετά να παρατάνε και το αυτοκίνητό τους ?
5. Για να ξεφύγουν με τι τρόπο και μέσο σε μια περιοχή που σίγουρα θα πλημμυρίσει απο ακόμη περισσότερους αστυνομικούς ?
6. Πώς σάς φαίνεται η ενέργεια κοινών κακοποιών που πρώτα σκορπούν τον όλεθρο και στη συνέχεια «ξεχνούν» ενα καθαρό και μη χρησιμοποιηθέν Καλάσνικωφ.... Δεν σάς φαίνεται σαν εμπαιγμός ? Δεν σάς φαίνεται πως θέλουν να δείξουν ποιός είναι ο ισχυρός ?

Και για να το πώ ανοιχτά, μήπως θυμάται κανείς κάποιες προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων που είχαν « υποσχεθεί ι» νεκρούς συγκεκριμένα στην ομάδα ΔΙΑΣ ?

Τι γίνεται, εθελοτυφλούμε , κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ή φοβούμαστε να το φωνάξουμε ΠΟΙΑΝΩΝ θύματα ήταν τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ ?

Μήπως είμαστε μπροστά στην χειρότερη εκδήλωση τρομοκρατικής ενέργειας απο εμφανίσεως τρομοκρατίας στη Ελλάδα που απλά υλοποιήθηκε
• απο ιδιαίτερα αποφασισμένους, οργανωμένους, και ψυχρούς εκτελεστές,
• απο άτομα που θέλησαν να περάσουν πολύ συγκεκριμένο και σε συγκεκριμένη κατεύθυνση μήνυμα
ΥΓ Μία και μοναδική πιθανότητα υπάρχει να πρόκειται για κοινούς κακοποιούς. Μόνον - μετά τη ληστεία και μέχρι την ώρα που αντελήφθησαν πως παρακολουθούνται – να είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών - για να μη πώ παραισθησιογόνων... όπότε τρελλαμένοι δεν ήξεραν τι έκαναν...
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!