tromaktiko: Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας...



Ο κόσμος φεύγει από τις μεγαλουπόλεις και πάει στην εξοχή "εκδρομές"! Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ο καιρός μας έκανε το χατίρι και την κυριακή είχε φτιάξει!Στην επιστροφή όμως της Δευτέρας πετυχαίνουν οι κατά χιλιάδες εκρομείς τρομερή κακοκαιρία που τους καθηλώνει για ώρες στο "Εθνικό" οδικό δίκτυο μέσα στο κρύο,το χιόνι και τη νύχτα. Ταλαιπωρία και νεύρα πριν την επιστροφή στην δύσκολη ή ανυπόφορη καθημερινότητα που είναι για πολλούς, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για τα βασικά και "δραπέτευσαν" για λίγο να ξεφύγουν ή για άλλους να πάρουν κανένα τάπερ φαγητό να βγάλουν την εβδομάδα...
Αναρωτιέμαι,όλοι αυτοί που παγιδεύτηκαν στον παγετό,πλήρωσαν το χαράτσι των διοδίων στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρίες που ήταν υποχρεωμένες να έχουν καθαρούς τους δρόμους?
Πόσοι το σκέφτηκαν να μην πληρώσουν αλλά πλήρωσαν και πόσοι πλήρωσαν χωρίς να τους περάσει ΚΑΝ από το μυαλό ότι είναι πάρανομα και αντισυνταγματικά τα διόδια (δεν είναι το θέμα να μειώσουν την τιμή!!!) παρά την ταλαιπωρία που πέρασαν?
Αν είναι θέμα άγνοιας,ενημερωθείτε!
Αν ειναι θέμα ηθικής και νομιμότητας ξαναψάξτε το να δείτε τι είναι νόμιμο και ήθικο στα διόδια!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!