tromaktiko: Σχετικά: Κερατιώτες βάλατε τον κόσμο εναντίον σας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σχετικά: Κερατιώτες βάλατε τον κόσμο εναντίον σας




Συμφωνώ με τον συντάκτη λαμβανομένου υπόψη οτι οι συμπαθείς κάτοικοι της κερατεας θα πρέπει να πανε να κλείσουν τους δρόμους των πολιτικών...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5245.html
και οχι του κοσμακη που τους χρησιμοποιει για να παει στην δουλεια του. να πανε στον χωρο που προοριζεται για σκουπιδοτοπο και να τον αποκλεισουν και οχι να αποκλειουν τους δρομους.εχω την αισθηση οτι οι πολιτες δεν θα ειναι κοντα τους σε λιγι καιρο


Αναγνώστης

------------------

Αν ήσουν κάτοικος ΚΕΤΑΤΕΑΣ θα τα έλεγες αυτά?Που ζείτε κύριε?Δεν βλέπεται τι γίνεται?Καλύτερα θα ήταν να τα βάλετε με τους κυβερνώντες που τηρούν σιγή ιχθύος τόσο καίρο τώρα και όχι με τους αγανακτησμένους κατοίκους της περιοχής που διεκδικούν την σωτηρία της περιοχής τους.Προφανώς σκέφτονται το μέλλον τους γιατί δεν θέλουν η περιόχη τους να γίνει σκουπιδότοπος και θέλουν να ζήσουν τα παιδιά τους σε ένα υγιές περιβάλλον.Πριν γράψετε το οτιδήποτε καλό θα ήταν να σκέφτεστε πρώτα...

Αναγνώστης

-----------------------

Αγαπητέ φίλε διάβασα τήν αναρτησή σου και θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη για τήν ταλαιπωρία που σου προξενήσαμε στόχος τών μπλόκων είνα να εμποδιστει η μετακίνηση των σκαπτικών μηχανημάτων των εργολάβων και όχι οι συμπολίτες μας.Εκ μέρους όλων τών κατοίκων τής Κερατέας και τής Λαυρεωτικής.Σου ζητώ συγγνώμη ενώ παράλληλα έξω απο το παραθυρό μου βλέπω τα ΜΑΤ να εισβαλουν για δευτερη φορά μέσα στήν πόλη μας ,θα ήθελα λίγο να βγώ έξω..αλλα δέν μπορώ γιατί με πνίγουν τα χημικά και τα δακρυγόνα άσε που μπορεί να φάω και ξύλο.Διαλέξαμε να αντισταθούμε απέναντι στα συμφέροντα για να σώσουμε τόν τόπο μας και τήν ιστορία μας..σας θέλουμε δίπλα μας όλους σας και όχι απέναντί μας.ΑΙΤΗΜΑ μας και ΘΕΣΗ μας είναι να διαχειριστούμε με σύγχρονες μεθόδους μόνοι μας και δίχως εργολάβους τα σκουπίδια τών 7 παλαιών δήμων και κοινοτήτων τής αττικής και σε χώρο που ήδη έχουμε υποδείξει στήν κυβέρνηση,και βλέπουμε όλοι τήν απαντησή της.Ο αγώνας τών κατοίκων θα συνεχιστεί.
 
Αναγνώστης


------------------

Όχι αγαπητέ αναγνώστη, οι Κερατιώτες δεν έβαλαν τον κόσμο εναντίον τους, έβαλαν εσάς προσωπικά εναντίον τους και να είστε σίγουρος ότι θα το αντέξουν κι αυτό!

Μετά από τόσα σπασμένα κεφάλια, τόση οικονομική καταστροφή, τόσες συλλήψεις, τόσα δακρυγόνα, τόση βία, να είστε σίγουρος ότι θα αντέξουν κι εσάς αγαπητέ αναγνώστη!

Για την απίθανη περίπτωση που θα αντιληφθείτε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας, την ευθύνη ποτέ δεν την έχουν οι απλοί πολίτες, την έχει πάντα η εκάστοτε κυβέρνηση!

Αντί λοιπόν να προτείνετε στους Κερατιώτες να πάνε στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς, καλύτερα να το κάνετε εσείς πρώτα και οι Κερατιώτες μπορεί και να σας ακολουθήσουν!

Έως ότου να το κάνετε, αφήστε τους Κερατιώτες να κάνουν τον πιο αληθινό, αγνό κι αυθόρμητο αγώνα που γνώρισε αυτή η χώρα τα τελευταία χρόνια!

Δικό σας θέμα είναι αν θα είστε υπήκοος ή πολίτης!
 

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!