tromaktiko: Τα κουκιά είναι μείον

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τα κουκιά είναι μείον



Θρίλερ μέχρι τέλους με την υπόθεση της αδειοδότησης στην ΑΕΚ. Τα χρήματα που έστειλε ο Νίκος Νοτιάς από της ΗΠΑ δεν ήταν όσα είχε δεσμευτεί στη διοίκηση, με συνέπεια να αλλάξει ο προγραμματισμός στην καταβολή των οφειλόμενων.

Ο Νίκος Νοτιάς έστειλε το ποσό των 1,5 ευρώ λιγότερο από αυτό που είχε αρχικά υποσχεθεί κάτι που προκάλεσε ανησυχία στην ΠΑΕ αφού είχαν προγραμματιστεί καταβολή των οφειλομένων με συνέπεια να υπάρξει «πάγωμα» εκ μέρους της διοίκησης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε να στείλει ακόμα ένα ποσό σήμερα της τάξης των 300.000–400.000 ευρώ. Ήδη πάντως στην ΑΕΚ ξεκίνησαν ενέργειες να «παγώσουν» κι άλλες οφειλές της ομάδας για τον Ιούνιο, προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το πιστοποιητικό.

Όμως, τα προβλήματα παραμένουν, αφού το γεγονός ότι τα λεφτά ήταν λιγότερα είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην έχουν πληρωθεί ακόμα το σύνολο των χρημάτων που έχουν συμφωνήσει να λάβουν άμεσα, ενώ οι υπάλληλοι της ΠΑΕ πήραν τους μισθούς τους μόνο για τον μήνα Ιανουάριο και ο μισθός του Φεβρουαρίου παραμένει σε εκκρεμότητα.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!