tromaktiko: Απάντηση στο "Μετά φταίει το ΠΑΣΟΚ"

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο "Μετά φταίει το ΠΑΣΟΚ"



Λυπάμαι! Λυπάμαι να βλέπω τέτοια ανθρωπάρια, που ακόμη και στη συνειδητοποίηση της φρίκης στην οποία μας έχουν φέρει...
οι απατεωνιές όλων των κομμάτων, ακόμη κι αυτών που δεν κυβέρνησαν ποτέ, ανθρωπάρια του είδους σου υποστηρίζουν ακόμη "τη φανέλλα", είτε είναι μπλε, πράσσινη, κόκκινη η βιολέ με πορτοκαλί πουα.

Πότε Έλληνα θα βάλεις μυαλό; Πότε θα αποτινάξεις το δεσμό του ανθρωπάριου από πάνω σου; Σαν αποχαυνωμένο ανθρωπάριο που σε έχουν κάνει, όχι μόνο δέχεσαι αλλά και υποστηρίζεις ανθρωπάρια να σε ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. Επί 35 χρόνια είμαστε βουβοί θεατές ενός δολοφονικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε πράσσινες, μπλε και κόκκινες φανέλες και υποστηρίζουμε αυτόν που θα μας κεράσει τσάμπα το ποπ-κορν. Πότε θα μάθουμε να κοιτάμε το αληθινό καλό αυτού του τόπου, που είναι και το δικό μας συνολικό καλό;

Αυτά που συνέβησαν στην Ισλανδία δεν είναι τυχαία. Οι Ισλανδοί, αν και ψαράδες στη μέγιστη πλειοψηφία τους, είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα βιβλίων ανά κεφαλή. Στην ετοιμοθάνατη Ελλάδα κάθε μορφή παιδείας έχει αντικατασταθεί απο τις ηχούς της τηλεόρασης.

Έλληνα, ξαναγίνε άνθρωπος, κι όχι ανθρωπάριο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------

Αγαπητέ φίλε καλά όλα αυτά που λες.Εγώ πιστεύω ότι φταίνε οι κυβερνήσεις που είχαν την εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια.Σκάνδαλα υπήρχαν και στα δύο μεγάλα κόμματα.
Όλα τα σκάνδαλα που έχουν γίνει έχουν επιρεάσει την οικονομική κατάσταση της ελλάδας.Εγώ πιστεύω το μεγαλύτερο σκάνδαλο που εχεις γίνει είνα αυτο που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου το "Τσοβόλα δώστα όλα" γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,και δεν άκουσα από κανέναν να το λέιε αυτό γιατί μεγάλη μερίδα του λαού έφαγε.Είναι δυνάτον να μου λες συγκλονιστικό σκάνδαλο το ότι ο Σάββας Τσιντουρίδης ήθελε να κάνει μεταγραφή στον γιό του?Να σου κάνω μια ερώτηση τα τόσα χρόνια οι πελατιακές σχέσεις που είχαν δημιουργηθει και το κάθε κόμμα διόριζε τους δικούς του δεν είναι σκάνδαλο?Δεν σε είδα να μιλάς γι αυτό.Αλλα να μην τα πολυλογω οι πολιτικοι μας εχουν διαλύσει την Ελλάδα μας ΟΛΟΙ. Για μένα θέλουν κρέμασμα μπροστά στην βουλή και να τους απολλαμβάνουμε.Φίλε μου βλέπε με τα πραγματικα μάτια την ζωή και όχι με αυτά που σε βολεύουν,γιατί αν όλα αυτα τα σκάνδαλα που ειπες στέκανε αυτη την στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου θα τους έβαζε φυλακή. Γιατί δεν το κάνει???? θα σου πω εγώ γιατι στα σκάνδαλα είναι όλοι μπερδεμένοι.τα πράγματα φαινονται.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!