tromaktiko: ...ήταν ακόμη παιδιά...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

...ήταν ακόμη παιδιά...



Δύο παιδιά χάθηκαν. Έτσι απλά, σε μια στιγμή, την ώρα της υπηρεσίας τους. Σήμερα και για πάντα θα λείπουν από τους δικούς τους.
Όλοι οι υπόλοιποι σε λίγο καιρό θα τους ξεχάσουμε και ο πόνος θα μείνει μόνο στις καρδιές των δικών τους ανθρώπων.

Αυτή είναι η Ελλάδα που έφτιαξαν όλοι οι πολιτικοί μας των τελευταίων 30 χρόνων. Μια Ελλάδα γεμάτη αγνώστους, κάθε καρυδιάς καρύδι, μια Ελλάδα που φοβάσαι τη νύχτα να περπατήσεις. Στη χώρα που έδωσε τα φώτα της στην ανθρωπότητα τώρα βασιλεύει το σκοτάδι...

Και βγαίνει ο κάθε ένας ΓΑΠ, Πάγκαλος, Σαμαράς, Μητσοτάκης κτλ. κτλ. και μιλάνε για οδύνη, για απώλεια δίνοντας συλληπητήρια. Αν είναι δυνατόν.

Αλήθεια αν οι συνθήκες στην Ελληνική Αστυνομία είναι τόσο καλές γιατί δεν πηγαίνει ο καθένας; Πηγαίνουν όμως παιδιά που θέλουν γρήγορα γρήγορα να βρουν ένα μισθό να ελαφρύνουν τις οικογένειές τους, παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάζουν σε ιδιωτικά κολλέγια και πανεπιστήμια του Εξωτερικού.

Αλήθεια υπάρχει γόνος κάποιου πολιτικού που να υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία;

Μόνο η Ελληνική Αστυνομία υπηρετεί όλους αυτούς καθώς τους παρέχουμε και προσωπική φρουρά μην πάθουν τίποτα και δεν προλάβουν να φεσώσουν τη χώρα μας και με άλλες λαμογιές, κομπίνες και οτιδήποτε άλλο σκαρφιστούν για να κάνουν τις αρπαχτές!!!!

Δύο παιδιά χάθηκαν...άδικα...ήταν ακόμη παιδιά...δύο παιδιά...ας είναι τα τελευταία

Καλό ταξίδι λεβέντες μας
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!