tromaktiko: Ο Πρωταθλητής σε ακτίνες!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Πρωταθλητής σε ακτίνες!



Ο Θρύλος επέστρεψε στους τίτλους, το 38ο πρωτάθλημα είναι γεγονός και ήρθε με τον πιο εμφατικό τρόπο!! Εξάρα στην ΑΕΚ με την ομάδα του Βαλβέρδε να αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και να διασύρει τον Χιμένεθ και τους παίκτες του. Το katimagiko.gr περνά από ακτίνες τους κορυφαίους!


Ούρκο Πάρντο: Το πιο ήρεμο απόγευμα στην καριέρα του, με τον γκολκίπερ του Θρύλου να έχει μια – δυο επεμβάσεις σε μακρινά σουτ του Σκόκο.

Όλαφ Μέλμπεργκ: Εξαιρετικός ο Σουηδός, και αφού δεν είχε την παραμικρή πίεση, είπε να… σκοράρει! Με εξαιρετική προβολή έπειτα από φάουλ του Ιμογάσα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι… Ο Αβραάμ περισσότερο κουράστηκε από την… απραξία παρά από την πίεση των παικτών της ΑΕΚ. Όποτε χρειάστηκε τους… κατάπιε εύκολα!

Χοσέ Χολέμπας: Μεγάλη εμφάνιση από τον Χολέμπας, και αφού τους… καθάρισε από την πλευρά του, βγήκε στην επίθεση και απείλησε. Είχε καλές προσπάθειες πριν τη γκολάρα του στο 71’ της αναμέτρησης.

Γιάννης Μανιάτης: Χωρίς πίεση από την πλευρά του, είχε χώρους βοηθώντας και επιθετικά την ομάδα του. Ανέβηκε πολλές φορές, δίνοντας παράλληλα βοήθειες στον Μιραλάς, ενώ κάλυψε και κενά.

Φρανσουά Μοντέστο: Συγκλονιστικός για ακόμα ένα ματς ο Κορσικανός, ο οποίος ξεκίνησε στο πλευρό του Ιμπαγάσα και έδωσε ρεσιτάλ στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ο Μοντέστο «κατάπιε» τους αντιπάλους, ενώ είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ του Θρύλου.

Άριελ Ιμπαγάσα: Μαζί με τον Ραφίκ Τζιμπούρ οι κορυφαίου του γηπέδου. Για ακόμα ένα ματς ο Ιμπαγάσα έκανε άνω – κάτω τους αντιπάλους, όργωνε στη μεσαία γραμμή και είχε συμμετοχή στα δυο τέρματα, στο πρώτο από κόρνερ που εκτέλεσε και στο δεύτερο από εκτέλεση φάουλ. Στο 49’ έδωσε τη θέση του στον Ουρτάδο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας

Άλμπερτ Ριέρα: Καλή εμφάνιση από τον Ισπανό μέσο, ο οποίος βοήθησε αρκετά στο ξέσπασμα του Θρύλου. Είχε κούρσες από τα αριστερά, περνούσε μπαλιές στην επίθεση και βοηθούσε αρκετά στο να διατηρεί ο Ολυμπιακός τον έλεγχο.

Κέβιν Μιραλάς: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βέλγο, ο οποίος αλώνιζε από τα δεξιά και έκανε δύσκολη τη ζωή των αμυντικών της Ένωσης. Άνοιγε διαδρόμους, πέρναγε κάθετες μπαλιές, ενώ βοηθούσε και… ανασταλτικά. Η γκολάρα του στο 68’ ήταν όλα τα λεφτά, με τον Μιραλάς να φτάνει τα 13 στο πρωτάθλημα

Νταβίντ Φουστέρ: Από τους πρωτεργάτες της συντριβής, με πολύ καλή εμφάνιση, τρεξίματα, κάθετες μπαλιές, αλλά και γκολ. Ο Ισπανός πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και το 9ο τέρμα στο πρωτάθλημα.

Ράφικ Τζιμπούρ: Γκολ… παραμονής στον Θρύλο, αφού μετά από τέτοια εμφάνιση ο Αλγερινός επιθετικός δικαιώθηκε για την επιλογή του να έρθει στο Λιμάνι. «Σκότωσε» την πρώην του ομάδα με δυο γκολάρες, αλλά και ασίστ, ενώ το πάθος τον ανέδειξε σε κορυφαίο του αγώνα. Αντικαταστάθηκε από τον Ρόμενταλ…

Ντένις Ρόμενταλ: Ο Δανός πήρε την θέση του Τζιμπούρ, μπήκε ορεξάτος, είχε τρεξίματα, αλλά και κάποιες επιπόλαιες ενέργειες

Μάρκο Πάντελιτς: Πήρε τη θέση του Μιραλάς, όταν το παιχνίδι είχε φτάσει ήδη στο…6-0! Προσπάθησε, είχε κάποιες καλές ενέργειες.

Μοϊσές Ουρτάδο: Πήρε τη θέση του Ιμπαγάσα στις αρχές της επανάληψης και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έδεσε με τον Μοντέστο, αν και δεν πιέστηκε αρκετά από τους αντιπάλους του.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!