tromaktiko: "Από ακροατές για ακροατές"

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

"Από ακροατές για ακροατές"



Είμαστε μια ομάδα ακροατών του Μελωδία FM 99,2. O Μελωδία τις τελευταίες εβδομάδες μεταδίδει μέσω playlist και οι παραγωγοί δεν έχουν δικαίωμα να βγαίνουν στον αέρα περισσότερες από τρεις-τέσσερις φορές την ώρα.

Ο Μελωδία, ο σταθμός της καλής ελληνικής μουσικής, έχει μετατραπεί σε μία λίστα ανέμπνευστη, με απίστευτες επαναλήψεις.
Ο Μελωδία ήταν ραδιόφωνο χαρακτήρων. Οι παραγωγοί είναι τα πρόσωπα που αποτελούν την ψυχή του Μελωδία. Οι παραγωγοί που πλέον αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο που μιλούν για διαγωνισμούς και χορηγούς.
Το επάγγελμα του ραδιοφωνικού παραγωγού, αντικαθίσταται από αυτό του…εκφωνητή!
Με αφορμή, λοιπόν, την playlist του Μελωδία, μαζευτήκαμε μια ομάδα ακροατών και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια συναυλία στο πλαίσιο των 20 χρόνων του Μελωδία και να ζητήσουμε πίσω το ελεύθερο ραδιόφωνο που σταδιακά μας κλέβουν, με τελευταίο θύμα τον Μελωδία.
Επικοινωνούμε οι ίδιοι με τους καλλιτέχνες και αυτοοργανωνόμαστε έξω από καλλιτεχνικά ή μη κυκλώματα, διαφημιστές, δισκογραφικές εταιρίες. Τα κίνητρά μας είναι αυστηρά συναισθηματικά και μουσικά
Σας στέλνουμε για να σας προσκαλέσουμε στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Μελωδία που διοργανώνουμε στο "Δίπλα στο Ποτάμι" στις 9 Μαρτίου, στις 21:00 και ζητάμε τη στήριξη του «tro-ma-ktiko».

Εδώ είναι oι πληροφορίες από το δελτίο τύπου:
20 ΧΡOΝΙΑ ΜΕΛΩΔIΑ: ΜΙΑ ΓΙΟΡΤH ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕYΘΕΡΟ ΡΑΔΙOΦΩΝΟ
Μια βραδιά από ακροατές για ακροατές!
Η Ομάδα "Πιάσε Μελωδία, αλλά μην το πεις σε κανέναν" γιορτάζει τα 20 χρόνια του Μελωδία και διοργανώνει συναυλία με τους καλλιτέχνες που έμαθε να αγαπάει μέσα από την συχνότητά του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
(Λ. Κατσώνη 189, Άγιοι Ανάργυροι)
Είσοδος Ελεύθερη

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους οι:
ΑΛΚΑΙΟΥ ΛΕΝΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ
ΒΟΥΜΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΑΒΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (μπασίστας των Υπογείων Ρευμάτων)
ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ
ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΛΕΝΑ
ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΡΙΦΩΝΟ
ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΗΣ
ενώ εκκρεμεί η επιβεβαίωση και από άλλους αγαπημένους μας καλλιτέχνες για την οποία θα σας κρατάμε ενήμερους!
Ο Μελωδία εδώ και μερικές μέρες παίζει μουσική με playlist. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μιλάνε στον αέρα μόνο τρεις-τέσσερις φορές την ώρα. Ο Μελωδία τις τελευταίες μέρες έχει πάψει να είναι ελεύθερο ραδιόφωνο!
Γιορτάζουμε το ραδιόφωνο που αγαπήσαμε. Ενώνουμε τις φωνές μας για μη γίνει ανάμνηση το καλό τραγούδι, ο ραδιοφωνικός λόγος, ο πολιτισμός της μουσικής. Γινόμαστε όλοι μαζί "η φωνή σε όσα δεν έχουν φωνή". Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας μια ραδιοφωνική γενιά που μας μεγάλωσε. Ο Μελωδία μας έμαθε να αγαπάμε τα τραγούδια και να τραγουδάμε ό,τι αγαπήσαμε. Ο Μελωδία μας έμαθε ότι το καλό τραγούδι μπορεί να ερωτεύεται, να γιορτάζει, να επαναστατεί, να δακρύζει, να ζει!

Για όλα όσα έγιναν τραγούδι και για όλα όσα θέλουμε να γίνουν:
Έλα μαζί μας και Ξαναπιάσε Μελωδία!

Επίσης, δημιουργήσαμε ένα blog για να γνωστοποιηθεί η συναυλία σε όσους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook: http://freemelodiafm.blogspot.com/
Εδώ βρίσκεται το event στο fb: http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=139345472797396
Κι εδώ το group μας στο fb: http://www.facebook.com/?page=1&sk=messages&tid=1807027572114#!/pages/%CE%A0%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5-%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD/135261933207714

Να είστε καλά.
Ζητάμε τη στήριξή σας γιατί θέλουμε να θυμηθούμε, να γιορτάσουμε, να διεκδικήσουμε το ελεύθερο ραδιόφωνο που αγαπάμε. Το ραδιόφωνο που θέλουμε ζωντανό!

Σας ευχαριστούμε!
p.s Ας μη μάθουμε να συνηθίζουμε…

Oμάδα ακροατών του Μελωδία FM
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!