tromaktiko: Αντεγκλήσεις για τα διαδικαστικά -Στο χθεσινοβραδινό δ.σ. Καβάλας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αντεγκλήσεις για τα διαδικαστικά -Στο χθεσινοβραδινό δ.σ. Καβάλας



Τα πυρά της αντιπολίτευσης δέχθηκε χθες το βράδυ (9/3), στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής επειδή...
 (συστηματικά –όπως υποστήριξαν οι επικεφαλής των παρατάξεων) απουσιάζουν οι εισηγήσεις των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που συζητούνται στο δ.σ.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες για αδιαφορία (αλλά και «τεμπελιά» -κατά τον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης Στάθη Εριφυλλίδη), με αποτέλεσμα να σημειώνεται έλλειμμα ενημέρωσης των συμβούλων ακόμα και για σοβαρά ζητήματα.
Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής επικαλέστηκε τη μεταβατική περίοδο της εφαρμογής του «Καλλικράτη» για τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται και υποσχέθηκε τη διόρθωση της προβληματικής κατάστασης.
Ακόμα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Καλλιοντζής επιτέθηκε στον κ. Σιμιτσή, επειδή δεν έχει παραχωρηθεί ακόμα γραφείο στα μέλη της Αντιπολίτευσης προκειμένου να διευκολύνονται στο έργο τους, αλλά ο δήμαρχος Καβάλας υποστήριξε ότι πρέπει πρώτα να τακτοποιηθεί το προσωπικό του νέου δήμου, προτού στεγαστούν οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης σε δικό τους χώρο.
Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, αναλύθηκαν τα οικονομικά και άλλα αποτελέσματα του περυσινού Φεστιβάλ Φιλίππων και η διοργανώτρια δημοτική αρχή κατηγορήθηκε για κατασπατάληση χρήματος σε παραστάσεις «που έβλεπαν και ξαναέβλεπαν οι ίδιοι 70 άνθρωποι» -όπως ανέφερε ο κ. Εριφυλλίδης.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο δολοφονηθέντων αστυνομικών, στην Αθήνα

kavalanet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!