tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Πλούσιο σε συμμετοχές το κουπόνι του Σαββάτου στο οποίο τα μεγάλα στηρίγματα τα προσφέρουν τα κορυφαία ονόματα των πρωταθλημάτων. Το ενδιαφέρον όμως προσελκύουν και ορισμένες ομάδες που δίνουν τη μάχη της παραμονής και προσφέρονται σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr
Στη Γερμανία το διπλό της Μπάγερν Μονάχου μέσα στη Φράιμπουργκ είναι ένα από τα σημεία που ξεχωρίζουν σε τιμές κοντά στο 1.50, ενώ στο 1.40 παίζει η Ντόρτμουντ, μια απόδοση σχετικά χαμηλή σε σχέση με τη δυναμικότητα της Μάιντζ. Υποχωρεί ο άσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προς το 1.95, αλλά και της Νυρεμβέργης προς το 2.20.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η φιλοξενούμενη Αρσεναλ είναι τα μεγάλα φαβορί της Πρέμιερσιπ, με τον άσο της πρώτης στο 1.40, της δεύτερης στο 1.60, ενώ  το διπλό των «κανονιέρηδων» φτάνει και στο 1.75. Πιέστηκε στο 2.00 η τιμή της Γουίγκαν στην καθοριστική σύγκρουση με την Μπέρμιγχαμ και ανέβηκε και στο 1.90 ο άσος της Αστον Βίλα στο παιχνίδι με την Γουλβς. Στο 1.95 και στο 2.00 ανέβηκε η απόδοση της Εβερτον, που είναι κάπως ασταθής μέσα στην έδρα της.

Αυξημένη δραστηριότητα έχουμε και στις άλλες κατηγορίες της Αγγλίας στο ταμπλό των αγορών. Μεγάλη πίεση δέχτηκε η Ιπσουϊτς που υποχωρεί στο 1.60, ενώ στο 1.70 πέφτει ο άσος της Λέστερ στο ματς με την Πόρτσμουθ. Κατηφόρισε η τιμή της Μίντλεσμπρο στο 2.25, ενώ ανέβηκε στο 2.00 ο άσος της Εξετερ. Πιέσεις ασκήθηκαν και στον άσο της Οξφορντ που υποχώρησε στο 2.10 και στο 2.00.

Στην Ελβετία ένα προβάδισμα διαθέτει η φιλοξενούμενη Ζυρίχη στον αγώνα με την Ξαμάξ και δέχτηκε πιέσεις ο άσος της Σεν Γκάλεν στο καθοριστικό ματς με την Μπελιντσόνα, υποχωρώντας και κάτω από το φράγμα του 2.00.

Στην Ιταλία η γηπεδούχος Λάτσιο έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με την Τσεζένα με τον άσο στο 1.70. Αντίθετα μεγαλύτερες είναι οι δυσκολίες στο Παλέρμο - Μίλαν με το διπλό των πρωτοπόρων να φτάνει στο διαδίκτυο και στο 2.20.

Στην Ολλανδία υπερέχουν και οι τέσσερις γηπεδούχοι, όμως θέλει προσοχή αφού οι διαφορές δεν είναι σημαντικές. Πιέστηκε στο 1.90 η τιμή της Χεράκλες, στο 1.75 φτάνει η απόδοση της Φένλο και έπεσε στο 2.15 ο άσος της Μπρέντα που υποδέχεται τη μέτρια τον τελευταίο καιρό Γκρόνινγκεν. Φαβορί και η γηπεδούχος Ναϊμέγκεν στο 1.65 που φιλοξενεί την Ντε Γκραάφστσαπ.

Εκτός συναγωνισμού η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και ο άσος στο ματς  με την Χετάφε παίζει στο 1.10 χωρίς χάντικαπ. Στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ισχυρό προβάδισμα δίνουν οι αγορές στη Ρεάλ που έχει πάρει τον αέρα της Ατλέτικο τα τελευταία χρόνια.

Στο Σαμπιονά ξεχωρίζει η σύγκρουση ανάμεσα στη Λυών και τη Ρεν με τον άσο φαβορί στο 1.70 και στο 1.75. Πιέστηκε στο 1.95 και στο 1.90 το διπλό της πρωτοπόρου Λιλ και έπεσε στο 2.00 ο άσος της Οσέρ που θέλει περισσότερο τους βαθμούς. Κινήθηκε πτωτικά και ο άσος της Λοριάν στο ματς με την Σεντ Ετιέν προς το 2.00.

Στα μεταμεσονύκτια παιχνίδια παρατηρούνται ορισμένες σημαντικές αλλαγές στην πρεμιέρα του αμερικάνικου πρωταθλήματος. Πιέστηκε σε πολλές εταιρείες η Ουάσινγκτον και έπεσε στο 2.40 ακόμα και στο 2.35. Πτώση παρουσιάζει και ο άσος του Ντάλας στο 1.80 και στο 1.75, ενώ κινήθηκε έντονα ανοδικά η απόδοση του Σαν Χοσέ προς το 2.50.

Τέλος, στο μεξικάνικο πρωτάθλημα έγιναν πολλές κινήσεις υπέρ της Σάντος Λαγκούνα στο 2.35 και ανέβηκε και στο 1.95 ο άσος της Ατλάντε στην αναμέτρηση με την Τζαγκουάρες.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!