tromaktiko: «ΑΕΚάρα φέρε μας το κύπελλο»!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

«ΑΕΚάρα φέρε μας το κύπελλο»!



Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν την ομάδα στο «Ελ. Βενιζέλος» και... πέτυχαν να είναι ανοιχτή η προπόνηση της Πέμπτης για νέο πάρτι!
Για πρώτη φορά την τελευταία τριετία η ομάδα έφτιαξε πραγματικά τον κόσμο της με το πάθος της και το αποτέλεσμα που πήρε στην Τούμπα και τώρα ήρθε η ώρα της επιβράβευσης. Οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο αεροδρόμιο και περίμεναν τον Χιμένεθ και τους παίκτες, ενώ το κλίμα ήταν πανηγυρικό και τα συνθήματα για κύπελλο αλλά και για τους... ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (που ακολουθεί την Κυριακή), έδιναν και έπαιρναν!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι περισσότεροι από 1.000 και η προσέλευση συνεχίζεται καθώς οι Ενωσίτες είχαν ανάγκη ένα τέτοιο ξέσπασμα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Παροξυσμός στην άφιξη!
Πραγματικό πάρτι στήθηκε όταν το πούλμαν με την ομάδα έφτασε στο σημείο που βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ! Το πούλμαν ακινητοποιήθηκε για πολλά λεπτά και οι Ενωσίτες φώναζαν συνεχώς συνθήματα για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ αποθέωσαν αρκετούς παίκτες ξεχωριστά, με συνθήματα για τον καθένα. Συνθήματα για τον Μπλάνκο, τον Σκόκο, τον Λυμπερόπουλο, τον Δέλλα τον... Πάπα Μπούμπα και την Τούμπα!

Το ίδιο ευδιάθετοι και οι ποδοσφαιριστές χαιρετούσαν τους οπαδούς μέσα από το λεωφορείο και έπαιρναν μέρος στα συνθήματα που ακούγονταν!

Πανευτυχής ο Χιμένεθ!
Αποθέωση, φυσικά, υπάρχει και για τον Μανόλο Χιμένεθ που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους οπαδούς της ΑΕΚ και ο Ισπανός προπονητής απολαμβάνει τις στιγμές, έχοντας παρέα και τον γιο του. Εντυπωσιασμένοι από το κλίμα που επικρατεί είναι και οι συνεργάτες του Χιμένεθ, οι οποίοι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τους Ενωσίτες!

Με κασκόλ Αδαμίδης-Δημητριάδης!
Στο πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ παίρνουν μέρος και ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Δημητριάδη, κρατώντας κασκόλ της Ένωσης και φωνάζοντας κι αυτοί τα συνθήματα μαζί με τον κόσμο.

Ανοιχτή η προπόνηση!
Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, πάντως, θα φέρει αποθέωση και την Πέμπτη καθώς ο Χιμένεθ έκανε δεκτό το αίτημα των οπαδών για ανοιχτή προπόνηση κι έτσι οι Ενωσίτες θα μπορέσουν να πάνε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, δίνοντας έτσι και το σύνθημα για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αποχώρηση με πομπή
Αφού έμεινε ακινητοποιημένο για πολλά λεπτά, τελικά το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας αναχώρησε από τον χώρο και μαζί με αυτό και πάρα πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ με αυτοκίνητα και μηχανάκια, κορνάροντας συνεχώς!
gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!