tromaktiko: Ελαιόλαδο Καλαμάτας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ελαιόλαδο Καλαμάτας



Διαβάζω και εξοργίζομαι με τις δηλώσεις της βουλευτού Μεσσηνίας κας Νάντιας Γιαννακοπούλου, σχετικά με το ελαιόλαδο που βγαίνει από το νομό που εκπροσωπεί στα μεσσηνιακά νέα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο παραγωγός πουλά το λάδι του 2,15 ευρώ το λίτρο και φτάνει στο ράφι μέσω των καρτέλ να πωλείται 8 ευρώ το λίτρο και μάλιστα νοθευμένο.
Επειδή τυγχάνει να εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ και δεν αντέχω άλλο να φουσκώνουν έτσι τις τιμές, σας στέλνω πρόσφατη τιμή ελαιόλαδου στο ράφι που φαίνεται πως κοστίζει 3.4440 ευρώ το λίτρο, φθηνότερα δηλαδή και από το χύμα ελαιόλαδο, αμφιβόλου ποιότητας Μιλάνε που μιλάνε οι πολιτικοί για μείωση τιμών χωρίς να έχουν πατήσει ούτε μια φορά σε μια λαϊκή αγορά, και με το δίκιο τους τόσα γιαούρτια που θα φάνε, ας μη μιλάνε για υπερχρεώσεις εκεί που τους συμφέρει για να πάρουν ψήφους από τους παραγωγούς και ας πουν επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους. Χάρη στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους ο κόσμος φοβάται να βγει από το σπίτι τους. Καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία, πάλι καλά που υπάρχουν και τα blogs!
Τις δηλώσεις μπορείτε να δείτε κι εσείς στο http://newsmessinia.blogspot.com/2011/03/blog-post_1214.html



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!