tromaktiko: Απάντηση σε: "Αληθινές νοικοκυρές"

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Απάντηση σε: "Αληθινές νοικοκυρές"



Το ότι μπορούμε να αλλάξουμε το κανάλι αν βλέπουμε κάτι αδιάφορο ή προκλητικό, είναι αυτονόητο.
Όπως αυτονόητο είναι ότι μπορείς να κάτσεις και να δεις τι σου σερβίρουν και να κάνεις την κριτική σου.
Στο θέμα μας:
Γα όλα φταίει ο τίτλος. Αν είχαν κάποιον τίτλο του στυλ "Βαρεμένες οικοδέσποινες" ή " Οικοκυρές σε απόγνωση που δεν ξέρουν πως να σκοτώσουν την αδιάφορη ζωή τους", τότε όλα θα έδεναν και θα ήξερε ο κόσμος τι βλέπει.
Ο τίτλος όμως "Αληθινές νοικοκυρές" μπερδεύει κάπως τις γυναίκες. Είναι σαν να σου λένε ότι είσαι βλάκας που δεν χρησιμοποίησες το κορμί σου για να βγάλεις φράγκα, με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους ή να βρεις κάποιον ματσωμένο για να του τα μασήσεις.
Το τι έχει κάνει η κάθε μια στη ζωή της το γράφω στα παλαιά μου υποδήματα. Δεν θέλω όμως να μου το μοστράρουν και σαν ιδανικό. Στο φινάλε μια οποιαδήποτε γυναίκα αισθάνεται πολύ πιο πλήρης με την οικογένειά της, να γυρνάει σπίτι της και να αγκαλιάζει τα παιδιά της. Δεν θα γεμίσει το δήθεν κενό όλο αυτό το τζούφιο που μας σερβίρει αυτή η εκπομπή.
Όσον αφορά εσένα φίλη που έστειλες την απάντηση, σίγουρα να κάνεις ότι σου αρέσει και ποθείς στη ζωή σου. Δεν θέλω όμως μια κάμερα να σε ακολουθεί από πίσω και να σκηνοθετεί δήθεν καταστάσεις. Το κάνεις για την πάρτυ σου και όχι για να μας κάνεις επίδειξη για το πως σώνει και καλά πρέπει να ζει η οποιαδήποτε νοικοκυρά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!