tromaktiko: Σχετικά με "Για τη βόλτα του σκύλου"

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σχετικά με "Για τη βόλτα του σκύλου"



Κάνε αυτό που κάνω κι εγώ. Πάρε ένα μπουκαλάκι νερό, ρίξε μέρα λίγο απορρυπαντικό ή υγρό, κούνησε το να γίνει αφρός και όταν κάνει το πιπί το ρίχνεις απλά....
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_8315.html
Και έτσι ο δρόμος έχει και λίγο άρωμα για να μην στην πουν. Απλά και λιτά! 
Αναγνώστης

---------------------------

Σε αυτή την περίπτωση έχετε και οι δύο δίκιο.
Τα.. υγρά του σκύλου δεν μπορείς να τα μαζέψεις κάπως. Εξάλλου τα αφήνει για σημάδι!
Μπορείς να βάλεις σακουλάκια (αυτά χρησιμοποιώ εγώ) κάτω από το σκυλάκι όταν τον βλέπεις να ετοιμάζεται να τα κάνει (συνήθως μυρίζει το έδαφος και κάνει κυκλικές κινήσεις) αλλά αυτό απαιτεί εξικοίωση από τον σκύλο. Συνήθως δεν μπορείς να το πετύχεις γιατί μπορεί να τρομάξει και από τον θόρυβο της σακούλας και να νομίζει ότι θες να τον εμποδίσεις γιατί πιπί=κακό.
Απλά προσπάθησε να τον πηγαίνεις σε κάποιο δεντράκι (αν μένεις στην Αθήνα στο κέντρο και δεν έχεις κάποιο πάρκο κοντά, πήγαινέ το σε αυτά τα δεντράκια του πεζοδρομίου που έχει κενό το πλακάκι (για να έχει λίγο χώρο να καταλάβει ότι εκεί πρέπει να κάνει πιπί του -λογικά θα κάνουν και τα αδέσποτα εκεί, οπότε θα το μυρίσει και θα θέλει να "κυριαρχήσει).
Μην το αφήνεις να τα κάνει στο πεζοδρόμιο κι ας τα μαζεύεις μετά(είτε χοντρά είτε υγρά). Πες του δυνατά ΜΗ. και όταν τα κάνει στο δεντράκι, πες του"μπράβο" και δώστου μια λιχουδιά και ένα χάδι.
Με τον καιρό μάθε του να τα κάνει ακούγοντας κάποια λέξη/φράση (πχ τσίσα τώρα) άρα θα κρατιέται μέχρι να ακούσει τη λέξη.



Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!