tromaktiko: "Νίκη για τον πρόεδρό μας"

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

"Νίκη για τον πρόεδρό μας"



"Νίκη για τον πρόεδρό μας"
Αποφασισμένοι να καθαρίσουν την ΑΕΚ σαν... αυγό φέρονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Η απώλεια της μαθηματικής κατάκτησης του τίτλου στην Τούμπα με τη μέτρια εμφάνιση και ήττα από τον ΠΑΟΚ "πλήγωσε" πολύ τον εγωϊσμό τους και τον πρόεδρό τους.

Οι καλοπληρωμένοι και πάντα στην ώρα τους, παίκτες των ερυθρολεύκων έμαθαν από άνθρωπο της ομάδας ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ στενοχώρησε αρκετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θέλουν να του χαρίσουν μια μεγάλη νίκη η οποία θα συνοδευτεί και από μια πολύ σπουδαία εμφάνιση.
Θεωρούν ότι του "χρωστάνε" κάτι και όπως λένε στο προπονητήριο στο Ρέντη θα παίξουν για πάρτη του. Η κατάκτηση του τίτλου και το πανηγύρι με τον κόσμο που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη είναι από μόνη της ένα μεγάλο κίνητρο για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ αλλά το έξτρα κίνητρο αυτό που θα μετατρέψει τους παίκτες σε... κομάντο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είναι το "δωράκι" που θέλουν να κάνουν στον πρόεδρο.
"Θέλουμε τη νίκη για τον πρόεδρό μας. Του τη χρωστάμε. Έχει κάνει πάρα πολλά για μας" λένε οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μένει να κάνουν πράξη τα λόγια τους στον αγωνιστικό χώρο...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!