tromaktiko: Βλέπει Σάντσες ο Βαλβέρδε

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Βλέπει Σάντσες ο Βαλβέρδε



Στη Μαδρίτη θα βρεθεί το Σάββατο κατάσκοπος του Ολυμπιακού προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό ανάμεσα στην Κολομβία και το Εκουαδόρ για χάρη του Κάρλος Σάντσες. Δέλεαρ το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό στην ισπανική πόλη να βρεθεί ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς ούτως ή άλλως θα ταξιδέψει στην πατρίδα του. Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν την παρουσία του Βάσκου τεχνικού στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπου και θα διεξαχθεί το φιλικό των δύο χωρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν από το χειμώνα τον μέσο της Βαλενσιέν. Ο 25χρονος έχει κληθεί στην εθνική Κολομβίας και λογικά θα αγωνιστεί κόντρα στο Εκουαδόρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αποτελεί δέλεαρ για τον παίκτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζέρ, Κριστόφ Μονγκέ στη Sportday.

«Για τον Κάρλος είναι πολύ ελκυστική επιλογή ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δελεαστική η προοπτική του Ολυμπιακού. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο και θα είναι καλό για τον ίδιο αν κλείσει νωρίς τις μεταγραφές του».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!