tromaktiko: Απάντηση Σχετικά με: "Τεράστιες οι ευθύνες για το κλείσιμο της εθνικής οδού"

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Απάντηση Σχετικά με: "Τεράστιες οι ευθύνες για το κλείσιμο της εθνικής οδού"



Αναφέρομαι στο φίλο που έγραψε για τον κάθε Ελληνάρα που πρέπει να κάνει διάφορα όταν έχει κακοκαιρία.

Φίλε μου σου έχει πει κανένας ότι πρέπει όλος ο κόσμος να έχει αλυσίδες ΟΤΑΝ κινείται στο εθνικό οδικό δίκτυο??? Μήπως έχεις ακούσει εσύ ότι έχει κλείσει εθνικό οδικό δίκτυο σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή πόλη???
Δεν είναι δυνατόν στο Καρπενήσι που έχει χάλια δρόμο να τον κρατάνε ανοιχτό με μισό και ένα μέτρο χιόνι και η εθνική να κλείνει με 10 πόντους χιόνι. Μόνος σου το είπες εξάλλου, με 5 πόντους χιόνι όλη η Ελλάδα κόπηκε στη μέση και αφού τα λες τόσο ωραία πες μας και ποιος φταίει γιατί πάντως οι οδηγοί δε φταίνε.
Μάλλον δεν κόλλησες εσύ μαζί με τους τόσους χιλιάδες ανθρώπους στη Μαλακάσα γι’αυτο τα λες. Εγώ που ήμουν εκεί είδα εκχιονιστικά να έχουν κολλήσει μαζί με τα αυτοκίνητα γτ κάποιος δε προνόησε να περάσουν μπροστά, είδα ανθρώπους να ζητάνε νερό, είδα ανθρώπους να σβήνουν τα αυτοκίνητα να μη μείνουν από βενζίνη και μερικά να μην ξαναπαίρνουν μπροστά, είδα πυροσβεστικά οχήματα από το αντίθετο ρεύμα να παίρνουν παιδάκια με τις μαμάδες και πολλά άλλα κωμικοτραγικά. Και φυσικά είδα στα 2 προηγούμενα διόδια να ζητάνε να πληρώσουμε κιόλας.
Το όλο σκηνικό έγινε γιατί το διόδια δεν άνοιξαν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα τα πίσω οχήματα να κολλήσουν από το χιόνι. Εσύ που λες ότι δε πρέπει να καταργηθούν….
Φίλε στην Ελλάδα ζεις όπου όλα είναι μπάχαλο. Τώρα θα μου πεις ότι δε φταίει κανείς,… και όμως φταίνε και πρέπει να πέσουν κεφάλια και ειδικά από την ιδιωτική εταιρεία (ΝΕΑ ΟΔΟΣ) που εκμεταλλεύεται την εθνική οδό..οπού και αυτή λέει οτι δεν έχει ευθύνες!!!! η συνέχεια σήμερα στα κανάλια....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!