tromaktiko: Σχόλιο σε: "Για την Υπουργό Παιδείας...Διαμαντοπούλου"

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σχόλιο σε: "Για την Υπουργό Παιδείας...Διαμαντοπούλου"



Καλό θα ήταν πριν ο φίλος αναγνώστης δημοσιεύσει τις σκεψεις του για την υπουργό Παιδείας...
Διαμαντοπούλου, να δει πρώτα τον αναρτημένο πίνακα, και εκει θα δει πόσοι από αυτούς είναι ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ωραρίου και ποιες ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ αφορούν. Επίσης θα έπρεπε να ξέρει πως ΠΑΝΤΑ γινόταν προσλήψεις αναπληρωτών ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της σχολικής χρονιάς, καθώς ΠΑΝΤΑ θα δημιουργούνται κενά από αναρρωτικές άδειες, άδειες εγκυμοσύνης κλπ. Δηλαδή αν δυο μήνες πριν τη λήξη, προκύψει κενό λόγω ασθένειας θα πρέπει να μείνει κενό μεχρι τέλους?
Επειδή από τα γραφόμενα φαίνεται ότι είσαι εκτός εκπαίδευσης, και αφού έχεις όλη την καλή διάθεση να τα χώσεις στην κυβέρνηση και στην Αννούλα κάντο σε άλλο τομέα αλλά να είσαι πιο προσεκτικός ή άσε αυτούς που ξέρουν να το κάνουν...!
Τόσα και τόσα γίνονται και θα γίνουν στο χώρο της παιδείας τόσες ανατροπές - κλείσιμο σχολείων- αλλαγές προγραμμάτων - κατάργηση μαθημάτων στο νέο λύκειο κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και εσένα πρωί - πρωί πίνοντας το φραπεδάκι σου σε "χαλασε" η πρόσληψη αναπληρωτών-δούλων μειωμένου ωραρίου- που θα καλύψουν τρέχοντα λειτουργικά κενά, και που θα πληρωθούν με τη δόση που θα πάρουμε απο το μνημόνιο 154 μετά απο 10 χρόνια!
Ε ΗΜΑΡΤΟΝ ρε ελληνάρα...


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!