tromaktiko: «Η Τούμπα δεν είναι ταβέρνα»

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Η Τούμπα δεν είναι ταβέρνα»



Ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που είναι κοντά στην ομάδα και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα θέλω να πω δύο λόγια για την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Θύρα 4»...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4773.html#more.
Λοιπόν:
1) Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά θλίβομαι για το γεγονός ότι δε βγήκαν να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ.

2) Εκφράσεις του τύπου ''Όσο για το θέμα της βίας, λέμε για ακόμα μία φορά ότι δεν ανήκουμε σε αυτούς που καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, ούτε σε αυτούς που επιδοκιμάζουν κάθε μορφή βίας.'' τους κάνουν συνένοχους στα όσα βιώνουμε στα ελληνικά γήπεδα και δεν έχουν πλέον καμία άφεση αμαρτιών.

3) Δε νομιμοποιούνται να θεωρούν εαυτούς ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας που πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν απλά... ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. ... Δε θα βάλουμε Παοκόμετρο σε κανέναν.

4) Κανείς δεν τους έχει βάλει τους ίδιους και κατ' επέκταση και όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα θεματοφύλακες της ομάδας

5) Επίσης να μας πουν ειδικότερα για αυτούς τους ''νταβατζήδες'' του γηπέδου που βρίσκονται στην είσοδο της θύρας 4 και βάζουν πέραν όσων έχουν κανονικά εισιτήριο και όλους τους ηλίθιους κολλητούς τους μέσα στο γήπεδο, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Οι άμοιροι υπάλληλοι των εταιρειών ασφαλείας (security) απλά κόβουν τα εισιτήρια και δεν μπορούν να απαγορέψουν στους τζαμπατζήδες-μεθυσμένους την είσοδο.

6) ΑΝ θέλουν πραγματικά να κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ, έχουν τη ικανότητα να αποβάλλουν από τους κόλπους τους όλους όσους ζημιώνουν την ομάδα. Αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντα - διασυνδέσεις-σκοπιμότητες έχουν οι κεφαλές του συνδέσμου.
Αυτό βέβαια ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Γενικά κάποια πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

4) Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι η οπαδική βία γαλουχείται, καλλιεργείται και συντηρείται δυστυχώς στο μεγαλύτερο μέρος της, επαναλαμβάνω στο μεγαλύτερο και όχι συνολικά, μέσα στους συνδέσμους...

5) Υπάρχει στενή σχέση συνδέσμων - ΠΑΕ με αποτέλεσμα να γίνονται τα όσα χάλια βιώνουμε στα ελληνικά γήπεδα
και τέλος

Η ηλιθιότητα, η βλακεία και η βία στα γήπεδα ΔΕΝ έχουν χρώμα (μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο). Καταλαβαίνετε όλοι πολύ καλά (ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΑΡΗΣ). Και δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιοι είναι λιγότερο χούλιγκαν από κάποιους άλλους.

Ευχαριστώ και παρακαλώ για τη δημοσίευση.
Ένας πραγματικός ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ !!!

Αναγνώστης

----------------------

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9539.html#more

Χαίρομαι φίλε μου που δεν έχετε καψαλιστεί τελικά όλοι απο τους ανόητους επικεφαλείς των συνδέσμων σας.
Χαίρομαι γιατί υπάρχει ελπίδα, με ανθρώπους σαν εσένα.

Το γεγονός τη ανακοίνωσης είναι ΤΕΑΡΣΤΙΟ και η ουσία της είναι ανυπολόγιστης αξίας, για να βγουν οι τσίμπλες απο τα μάτια όλων μας.

Σχεδόν κανείς δεν την σχολίασε. Τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι κάνουν την πάπια και δεν την αναφέρουν ΚΑΝ.
Μόνο ο Μπραουδάκης έγραψε για αυτό σήμερα (http://www.sentragoal.gr) και ΜΠΡΑΒΟ του. και φάντασου αυτός είναι στην Αθηνα... απο θεσσαλονίκη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο ΚΑΝΕΝΑΝ.

Μπράβο σας ξανά

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!