tromaktiko: Φακελάκια και σε διευθυντές δημοτικών σχολείων

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Φακελάκια και σε διευθυντές δημοτικών σχολείων



Εδω και καποια χρονια οι εκπαιδευτικές εκδρομές των δημοτικων σχολειων δεν ειναι πια στο πλανητάριο, στο ιδρυμα μείζονος
ελληνισμού, στη παλια βουλή, σε ενα μουσειο, σε ενα εργαστηρι, σε ενα μεγαλο εργαστασιο εστω, ή ακομα και σε ενα παρκο να
παιξουν.

Που γινονται και μαλιστα με την εγκριση και της αρμόδιας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ;;; Σε κινηματογράφους για να βλεπουν κινουμενα σχεδια !!! Και ενίοτε σε θεατρα με ιδιαιτερα αμφιβολου ποιότητας παραστάσεις συνήθως δυσνόητες για παιδια δημοτικου.
Γιατι και πως γινονται αυτα ???
Κινηματογραφοι και θεατρα την τελευταια δεκαετια παραπαίουν. Οι ιδιόκτητες λοιπον πλησιαζουν τους διευθυντές των σχολειων οι οποιοι με το α ζ η μ ι ω τ ο βεβαια !!!! Βαζουν στο προγραμμα επισκεψεων, εκπαιδευτικων αν εχουν τον θεο τους, κινουμενα σχεδια κλπ. τα προγραμματα αυτα βεβαια κατατίθενται και επικυρωνονται στο αρμοδιο πρωτοβάθμιο γραφειο, αφου το να χαθει διδακτικη ημερα σε μια βαλτωμενη παιδεια για να αποχαυνώσουν τα παιδια με κινουμενα σχεδια ειναι το μονο γνωσιακο αντικειμενο που εχουν να προσφερουν χρονια τωρα.
Να μην ξεχασουμε και τον πουλμανατζη, κολλητός του διευθυντη συνήθως ενίοτε και του θεατραρχη...με το αζημιωτο παντα !!!
Αυτη ειναι λοιπον η διαδρομη του χρηματος για τους διεθυντες που παιρνουν την μιζα τους απο θεατραρχες, πουλμανατζηδες και να μην ξεχναμε και απο τους ιδιόκτητες των τοπικων φροντιστηριων ξενων γλωσσων και μεσης εκπαίδευσης, οπου καθε Σεπτεμβριο γινεται παρτυ με τις λιστες των προσωπικων στοιχειων των μαθητων !!!!!
Αθανατη Ελλας το μεγαλειο σου...και μετα μας ενοχλουν οι αληθειες του Στρος Καν και του Παγκαλου !!!!
Διαλυση συθεμελα η μονη λυση.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!