tromaktiko: Οδυνηρή ήττα για Λάλο και Τζανή

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Οδυνηρή ήττα για Λάλο και Τζανή



Σε κόλαφο για τον Λουκά Τζανή,τον Κανέλο Λάλο, αλλά και τους χειρισμούς του Κώστα Χρονόπουλου εξελίχτηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την πρώτη ψηφοφορία για τον Συμπαραστάτη του Δημότη.
Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση, η υποψηφιότητα του Κανέλου Λάλου συγκέντρωσε μόλις 22 ψήφους, ενώ για την εκλογή χρειάζονται 27! Σημειώνουμε δε, ότι η παράταξη του Δημάρχου Λουκά Τζανή διαθέτει 25 Δημοτικούς Συμβούλους !!! Επαληθεύτηκε δηλαδή η πληροφόρηση που είχαμε και μερικοί ειρωνεύονταν, ότι τμήμα του "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ" αντιδρά με την εκλογή του Κανέλου Λάλου, αφού την θεωρούν ως επιλογή με παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά... Ταυτόχρονα διαψεύστηκαν όσοι έντεχνα διέδιδαν ότι ο κ. Λάλος θα συγκεντρώσει ψήφους από Συμβούλους του Μελά και του Χρυσού... Στην πράξη ο βασιλιάς αποδείχτηκε γυμνός και ο Κ. Λάλος δέχτηκε σκληρό πλήγμα...
Πανικόβλητος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Χρονόπουλος ανέβαλε την 2η ψηφοφορία για αύριο, αν και του επισημάνθηκε ότι τυχόν εκλογή του Συμπαραστάτη αύριο εμπεριέχει τον κίνδυνο να θεωρηθεί άκυρη, αφού ο νόμος προβλέπει εκλογή στους 2 πρώτους μήνες και ως γνωστόν ο 2ος μήνας ήδη εξέπνευσε!!!!!!!
Η σημερινή ψηφοφορία αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού δηλώθηκε ότι θα γίνουν διαβουλεύσεις... Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Λουκάς ο Τζανής θα προσπαθήσει να μαζέψει τους αντιρρησίες του, αλλά και να πιέσει προς συγκεκριμένες πλευρές... Θα κινηθεί δηλαδή με πνεύμα συναλλαγής και πιέσεων.
Για την ιστορία στην ψηφοφορία πήραν, η Κατερίνα Καμπίτση 4 ψήφους, ο Κανέλος Λάλος 22,η κ. Ξεστερνου 1, ο Νίκος Βρεττάκος 0 (!), 6 ψήφισαν λευκό και 2 παρών.


http://keratsini-drapetswnanews.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!