tromaktiko: Αντισυνταγματική αφαίρεση δικαιωμάτων στο ΤΕΙ Πειραιά

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αντισυνταγματική αφαίρεση δικαιωμάτων στο ΤΕΙ Πειραιά



Έρμαια των πολιτικών αναλγησιών οι φοιτητές του ΤΕΙ Πειραιά.
Κυρίες και κύριοι εδώ και 2 μήνες εντελώς παράνομα έχει αφαιρεθεί σε μερίδα φοιτητών του τμήματος Η.Υ.Σ.
 το δικαίωμα της εξέτασης σε 2 τουλάχιστον εργαστηριακά μαθήματα λόγω παρατεταμένης επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν οι έκτακτοι καθηγητές του τμήματος με αίτημα να πληρωθουν για τα δεδουλευμένα 1 έτους. Σαν αποτέλεσμα, δεν παραδόθηκαν βαθμολογίες στα συγκεκριμένα τμήματα και ως εκτούτου τα τμήματα χάθηκαν - λόγω αλλαγής εξαμήνου.
Λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε ακόμα και σήμερα δεν έχουμε το δικαίωμα να εγγραφούμε στο νέο εξάμηνο αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με αυτούς που έδωσαν εξετάσεις και θα έπρεπε να βαθμολογηθούν - αλλά και με αυτούς που ΔΕΝ έδωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ λόγω της επίσχεσης των εκτάκτων. Στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ γίνεται κάτι πρωτοφανές λοιπόν - ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Επιπρόσθετα λόγω του ΝΟΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟ που ισχύει οι τελειόφοιτοι φοιτητές έχουμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας να ολοκληρώσουμε τις σπουδές μας αλλιώς διαγραφόμαστε δια ΠΑΝΤΟΣ από το ίδρυμα. Ο χρόνος που χάσαμε αυτός (1 εξάμηνο) χωρίς δική μας υπαιτιότητα δεν γνωρίζουμε αν θα μας πιστωθεί - ενώ η λογική λέει ότι ΔΕΝ θα μας πιστωθεί. Σαν αποτέλεσμα κάποιοι απο εμάς οδηγούνται στη ΔΙΑΓΡΑΦΗ ενώ έχουν 1 ή 2 μαθήματα για πτυχίο λόγω κυρίως της αναλγησίας των καθηγητών αλλά και του Υπουργείου που τους έχει αφήσει απλήρωτους.
Μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια - το δικαίωμα στις σπουδές, τη μόρφωση, το δικαίωμα να ολοκληρώσουμε τη σχολή με το έτσι θέλω. Αυτά γίνονται στην Ελλάδα στο 2011... Σας παρακαλώ διαδώστε το παρόν μήπως θορυβηθεί κάποιος. Έχουμε φτάσει σε απόγνωση.
Έλληνας φοιτητής του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ - Τμ. Η.Υ.Σ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!