tromaktiko: Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού υγείας χθες στο κέντρο υγείας Αρκαλοχωρίου

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού υγείας χθες στο κέντρο υγείας Αρκαλοχωρίου



Δυσαρέσκεια του Ζ.Καλογεράκη που δεν ενημερώθηκε για την επίσκεψη
Την έντονη δυσαρέσκεια της δημοτικής αρχής του δήμου Μιινώα Πεδιάδας προκάλεσε η αιφνιδιαστική επίσκεψη...
χθες το απόγευμα του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, χωρίς να ενημερωθεί η δημοτική αρχή, προκειμένου ο Υπουργός να έχει μια συνολική εικόνα για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
Συγκεκριμένα με ανακοινωσή του ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας αναφέρει:

''Πληροφορηθήκαμε από γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου ότι σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέας Λοβέρδος για να δει από κοντά τη λειτουργία και τα προβλήματά του.
Λυπούμαστε που αγνόησε τη Δημοτική Αρχή και τους φορείς της περιοχής, καθώς δεν ενημέρωσε κανένα για την επίσκεψή του και δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να καταθέσουμε τις απόψεις μας για τα προβλήματα στον τομέα ευθύνης του.
Ελπίζουμε σε μια μελλοντική του επίσκεψη ο σεβασμός απέναντι στους φορείς να είναι διαφορετικός και να μας κάνει τουλάχιστον την τιμή να τον υποδεχτούμε στον τόπο μας.''
Καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.
''Επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι την εικόνα που παρουσιάζει και τα προβλήματα που το Κέντρο Υγείας αντιμετωπίζει.Δέν θέλω να με παρεξηγήσουν οι φορείς της Αυτοδιοίκησης και οι διευθυντές των Κέντρων Υγείας'' τόνισε σε δηλώσεις του ο Υπουργός..Ο ίδιος έκανε γνωστό πως μέσα στο επόμενο διάστημα το Κέντρο Υγείας θα ενισχυθεί με ένα νέο ασθενοφόρο καθώς το υπάρχων είναι πια πεπαλαιωμένο και πρέπει να αντικατασταθεί.


http://endoxora.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!