tromaktiko: Κλοπή φρεατίων στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κλοπή φρεατίων στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι



Πηρα το θαρρος να σας γραψω για εναν αμεσο κινδυνο που αντιμετωπιζουμε στην συνοικια μας εδω και 3 μερες μιας και μια σπειρα αθιγγανων...
οι οποιοι διεθεταν ακουσον ακουσον φορτηγο με ειδικο γαντζο σαν αυτον που πιανουν τα σιδερα σε μια βραδυα συμφωνα με πληροφοριες περιοικων ρημαξε στην κυριολεξια την περιοχη απο τα σιδερενια πλαινα φρεατια του δρομου ( σκαρες ) με αποτελεσμα να υπαρχουν τουλαχιστον 20 δολοφονικες τρυπες σε αποισταση 400 μετρων οπου ολογυρα υπαρχουν ολων των ειδων τα σχολεια .
Εχουμε βαλει απο μονοι μας σημανσεις ωστε να αποφευχθει ο κινδυνος θανατηφορου ατυχηματος αλλα απευθυνω εκκληση ωστε οι υπευθυνοι να σπευσουν να βαλουν σκαρες και να τις κτισουν στην θεση τους ωστε αυτοι οι υπανθρωποι να μην μπορεσουν να τις ξανακλεψουν απο την θεση τους με τον απωτερο σκοπο το κερδος .αρκετα πια τους ανεχτηκαμε και πλεον θα παρουμε μαλλον μονοι μας την κατασταση στα χερια μας .γιατι απο οτι φαινεται ειμαστε τελικα μονοι μας αφου καταφεραν σε ενα βραδυ να γδυσουν στην κυριολεξια τους δρομους απο τις σχαρες μια χουφτα τσιγγανων .

Ελπιζω να διαβασει καποιους απο τους υπευθυνους την δημοσιευση μου και να παρθουν αμεσα μετρα πριν θρηνησουμε επαναλαμβανω θυματα. Το βαθος των φρεατιων ξεπερνα το 1,50 μετρο σε με μερικα σημεια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!