tromaktiko: Λουκέτο σε έξι νυχτερινά κέντρα

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Λουκέτο σε έξι νυχτερινά κέντρα



Στην αναστολή λειτουργίας έξι νυχτερινών καταστημάτων στην Αθήνα προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) , μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου....Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν έλεγχο σε 24 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση και σε 18 από αυτές διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου, όπου καταλογίσθηκαν συνολικά 207 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.

Σε έξι από τις 18 επιχειρήσεις οι παραβάσεις επισύρουν και τις κυρώσεις της αναστολής λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις «Καρδιοφτερουγίσματα» στον Άλιμο, «Dream City» στο Γκάζι, «Άσπρο Πιάτο» στο Xαλάνδρι, «4711» στο Κολωνάκι, «Boom Boom» στην Καλλιθέα και «Οπα- Οπα Club» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των επιχειρήσεων, οπότε όσοι σκοπεύατε να πάτε απόψε ή αύριο σε κάποια από τα προαναφερθέντα μαγαζιά, απλά ξεχάστε το...

star.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!