tromaktiko: Οι γελοίοι της ΔΕΥΑΛ!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Οι γελοίοι της ΔΕΥΑΛ!



Σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε ότι το νερό ήταν κομμένο. Εντάξει είπαμε, θα γίνονται τίποτα εργασίες στο δίκτυο...

Αργούσε όμως να επανέρθει η ροή κι έτσι αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι άλλο. Ελέγξαμε για παν ενδεχόμενο τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, ήταν 3 στο σύνολο (43Ε), όλα εντάξει αφού δεν σου κόβουν το νερό ούτε στους 4 ανεξόφλητους λόγω του μικρού ποσού!
Πήραμε τηλέφωνο και προς μεγάλη μας έκπληξη μας είπαν ότι όντως μας είχαν κόψει την παροχή!!!! Τους ρωτήσαμε αν όντως ήταν 3 οι λογαριασμοί ή κάναμε εμείς λάθος?? Μας επιβεβαίωσαν το ποσό των 43Ε & τους ρωτήσαμε για ποιο λόγο έγινε αυτό χωρίς ειδοποίηση κιόλας.
...Η απάντησή τους ήταν ότι μετά τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να αλλάξουν πολιτική & να κόβουν το νερό στους 2 ανεξόφλητους λογαριασμούς ...
Άντε και καλά αποφάσισαν αυτοί την αλλαγή ...ποιόν ενημέρωσαν όμως;;;; Στο site της ΔΕΥΑΛ(ΑΡΙΣΑΣ) δεν υπάρχει ούτε μία ανακοίνωση!
Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι απλό:
Βρήκαν έναν υπέροχο τρόπο να εισπράξουν για μερικούς μήνες (μέχρι να μαθευτεί η αλλαγή πολιτικής τους) αρκετά εξτρά λεφτά μιας και η επανασύνδεση είναι 10Ε (σχεδόν τα 2/3 ενός λογαριασμού)!! Μέσα στην γενικότερη εκβιαστική πολιτική της χώρας μας που από κάθε μεριά κοιτάνε να τα πάρουν από αυτούς που έχουν τα λιγότερα έτσι και η δημόσια υπηρεσία ύδρευσης Λάρισας συνεισφέρει κι αυτή, επιλέγοντας το νταβατζιλίκι!!
ΝΤΡΟΠΗ!


http://www.deyal.gr/new/images/tautotita2b.gif
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!