tromaktiko: Περί παράγκας...

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Περί παράγκας...



Δεν ξέρω αν υπάρχει παράγκα η όχι, πιθανόν να υπάρχει, όμως οι κασέτες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και υποτίθεται αποτελούν πειστήριο είναι ένα ατέλειωτο μοντάζ σε κάθε φράση...
, ακόμα και μεταξύ λέξεων υπάρχει ο γνωστός ήχος πικ, αυτό το καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί, η δουλειά είναι τελείως ερασιτεχνική, ας παρακολουθήσουν την δουλειά του Καλαμούκη στο ραδιόφωνο η του Τζίμη του Πανούση και εκεί θα δουν πως γίνεται το τέλειο μοντάζ, μόνο που εκεί είναι για χιούμορ και το λένε οι άνθρωποι για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις , ενώ εδώ είναι για να ενοχοποιήσουν ομάδες, άλλωστε για τους αγώνες που αναφέρονται ο Ολυμπιακός όχι μόνο αποκλείστηκε αλλά αδικήθηκε και από πάνω.
Ενώ στον αγώνα ΑΡΗ-ΠΑΟ ο διαιτητής όχι μόνο δεν ευνόησε τον Αρη, αλλά έδωσε και ανύπαρκτο πέναλτυ στον Παναθηναϊκό.
Αυτές τις κασέτες όποιος αρμόδιος τις πάρει στα χέρια του θα τις πετάξει στα σκουπίδια εκτός και αν προσκομισθούν άλλες με ολοκληρωμένες συζητήσεις.
Για το θέμα των αγώνων όλοι είναι υπεύθυνοι και οι καταγγέλλοντες και οι καταγγελλόμενοι και ας αφήσουν αυτά τα κολπάκια γιατί προσπαθούν να καλύψουν τις αποτυχίες των ομάδων τους. Όλοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν ποτέ με σαφήνεια διότι θέλουν να πλανάται η ανεντιμότητα του πρωταθλήματος και όταν το παίρνουμε εμείς είναι έντιμο, ενώ όταν το παίρνουν οι άλλοι όχι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!