tromaktiko: Σχετικά με: Αθλια εξυπηρετηση στο "Μαιαμι" της Νεας Κρηνης!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: Αθλια εξυπηρετηση στο "Μαιαμι" της Νεας Κρηνης!



ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_635.html
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ! ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟ ΨΑΡΙ 80 ΕΥΡΩ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!

Αναγνώστης

-----------


Μικρή παρατήρηση. Το κουβέρ - για όσους δεν το γνωρίζουν - έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Πλέον οι μαγαζάτορες την τιμή του κουβέρ τη χρεώνουν στο ψωμί. Μπορείς όμως κάλλιστα να αρνηθείς το ψωμί που θα σου φέρουν. Ή ρε παιδί μου να μην πάρουν όλοι ψωμί.
Εγώ π.χ. άλλες φορές θέλω ψωμί, άλλες όχι. Γιατί να το πληρώσω δλδ αν δεν το θέλω;
Να σημειώσω βέβαια ότι οι μαγαζάτορες ποντάρουν στο ότι δε θα κοιτάξεις καν κατάλογο, δε θα σε νοιάξει αν θα σε χρεώσουν ψωμί κτλ κτλ. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι εξάλλου. Είτε για να το παίξουν κουβαρντάδες, είτε για να κάνουν φιγούρα, είτε που όντως δεν τους νοιάζει γιατί τα έχουν μπόλικα.
Εγώ προσωπικά θα έφευγα πάντως σε αντίστοιχη κατάσταση.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!