tromaktiko: Απάντηση στον Κερατιώτη που θεωρεί δικαίωμά του να κλείνει τους δρόμους

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Απάντηση στον Κερατιώτη που θεωρεί δικαίωμά του να κλείνει τους δρόμους



Σε πληροφορώ ότι "όλα τα γουρούνια, έχουν την ίδια μούρη", σε όποια πλευρά του δρόμου κι αν στέκονται. Είτε είναι από αυτή τη μεριά του οδοφράγματος, είτε από την άλλη.
 Είτε ρίχνουν χημικά, είτε ρίχνουν μολότοφ. Όταν επιβάλεις δικό σου Νόμο, τότε θέλεις να επιβάλεις το Νόμο της Ζούγκλας, που επιβάλλεται ο ισχυρότερος και όχι ο δικαιότερος. Κι εσύ την 13η Μαρτίου στη διασταύρωση του Μαρκόπουλου ήσουν ο ισχυρότερος απέναντί μου και απέναντι σε χιλιάδες άλλους. Και μάλιστα με την προστασία της Αστυνομίας. Λες ( http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_6189.html#more ) "τι είναι μια παράκαμψη 5 λεπτών". Για μένα ήταν μισή ώρα. Και δεν είναι η μισή ώρα. Είναι η ετσιθελιστική, φασιστική, δικτατορική, χουντική νοοτροπία σου που λέει ότι "κλείνω το δρόμο γιατί έτσι θέλω, έτσι γουστάρω, γιατί θέλω να μαζευτεί ουρά και να τρέξουν τα κανάλια, για να γίνει γνωστό το πρόβλημά μου και στα τέτοια μου ο καθένας που θέλει να περάσει από το δρόμο, έτσι γουστάρω και τον κλείνω". Είστε ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.
Είχατε ανεξέλεγκτες χωματερές και βρομίζατε τον τόπο, αλλά τότε δεν φωνάζατε. Τότε δεν σας ένοιζε η υγεία των παιδιών σας και του τόπου σας. Δεν σας ένοιαζε που καίγονταν οι πλαγιές, σχεδόν κάθε καλοκαίρι.
Είχατε κάτι παλιοχωράφια στο Βγέθι, στην Κακή Θάλασσα, στο Δασκαλειό, στο Μικρολίμανο, κλπ που τα πουλάγατε χρυσάφι ξαφνικά και τώρα φοβάστε ότι θα χάσετε την κότα με τα χρυσά αβγά. Βγαίνετε και λέτε ότι θέλετε να προστατέψετε αρχαιολογικό χώρο και σαχλαμάρες. Δεν τολμάτε να πείτε την αλήθεια στον κόσμο, γιατί θα σας πάρουν με τις πέτρες. Ήσασταν στα λίγα, βρεθήκατε στα πάρα πολλά και τώρα φοβάστε ότι θα τα χάσετε. Για πείτε μας "τι παράγει η Κερατέα;" Τα χωράφια σας οικόπεδα πουλάτε και με αυτό ζείτε. Μια Βιομηχανική Περιοχή σας έφτιαξαν και είναι άδεια. Στα καφενεία κάθεστε. Και θέλετε να πάω εγώ στο σπίτι του Υπουργού για να διαδηλώσω να μην χάσεις εσύ την κότα με τα χρυσά αβγά; Για κορόιδα ψάχνεις;
Και τα σκουπίδια σου ακόμα αλλού θέλεις να τα στείλεις. Στην ανακοίνωσή σας λέτε, και αυτά ακόμα να πάνε στη Φυλή. Όχι ρε, τα σκουπίδια σου να τα πάρεις στη "αυλή" σου. Και τα δικά μου στη "δική" μου στο Γραμματικό. Κατάλαβες; Μάλλον όχι. Χρειάζεται να διώξεις φανατισμό και ιδιοτέλεια για να καταλάβεις.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!