tromaktiko: «Ξάφρισαν» τον Λούτσο!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Ξάφρισαν» τον Λούτσο!



Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ο Λούτσο Γκονζάλες της Μαρσέιγ, ο οποίος αναγκάστηκε να δώσει κάρτες, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να μην κινδυνεύσει.




Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, εξέφρασε την ανησυχία του καθώς ακόμα ένας παίκτης της Μαρσέιγ έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του. Ο Αργεντινός βρισκόταν στο σπίτι του σε προάστιο της Μασσαλίας το βράδυ της Πέμπτης (17/03), όταν άγνωστοι εισέβαλλαν και έκλεψαν πιστωτικές κάρτες, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, όπως και το αυτοκίνητό του.

«Προφανώς είναι πολύ αναστατωμένος. Ποιος δεν θα είχε σοκαριστεί με ένα τέτοιο περιστατικό;» ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού. «Τέτοιου είδους ανεπιθύμητα περιστατικά συμβαίνουν και από πλευράς ψυχολογικής κατάστασης και μπορεί να είναι τραυματικά. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο και περισσότερους παίκτες της Μαρσέιγ» πρόσθεσε. Τον Νοέμβριο του 2010, οι αδερφοί, Τζόναθαν και Αντρέ Αγιού, που αγωνίζονται στην Μαρσέιγ, έπεσαν θύματα διαρρηκτών την ώρα που η ομάδα αγωνιζόταν στην Σλοβακίοα κόντρα στην Ζίλινα για το Champions League.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!