tromaktiko: ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ "Πόσες φορές θα παραιτηθεί ακόμη;" ...για τον κύριο Παπακωνσταντίνου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ "Πόσες φορές θα παραιτηθεί ακόμη;" ...για τον κύριο Παπακωνσταντίνου



Εφόσον ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά αλλά είναι τεχνοκράτης που ενδιαφέρεται να βοηθήσει μόνο τον Πρωθυπουργό δηλαδή προσθέτω εγώ να κάνει τον καλό Σαμαρείτη.... χωρίς να είναι βουλευτής εκλεγμένος από τον λαό όπως και το μισό υπουργικό συμβούλιο, καλόν θα είναι να παραιτηθεί άμεσα,να μας αδειάσει τη γωνιά και να πάει στα τσακίδια για να μην πω κανένα άλλο "γαλλικό" μεσημεριάτικα .
Όταν το λέει αυτό ο οποιοσδήποτε υπουργός ή βουλευτής τότε ας πάει να εργαστεί ως στέλεχος επιχείρησης και όχι υπουργός οικονομικών διότι είναι επικίνδυνος.
Ο Υπουργός,ο Πρωθυπουργός,ο Βουλευτής και κάθε κομματικό στέλεχος που δεν έχει ως κορωνίδα την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ,τότε δεν κάνει για καμία τέτοια θέση και κακώς,κάκιστα βρίσκεται εκεί που είναι επειδή ομιλεί 2-3 γλώσσες ή επειδή είναι καλός τεχνοκράτης ή επειδή γνωρίστηκε με τον Πρωθυπουργό στα σαλόνια,στα αλώνια ή στα γυμναστήρια.
Αυτό είναι ο απόλυτος δημόσιος εξευτελισμός, η μεγαλύτερη ξεφτίλα για την πολιτική ζωή του τόπου μας αλλά και κάθε τόπου και φυσικά η απόλυτη ξεφτίλα για τα ίδια τα άτομα που θέλουν να λαμβάνουν μέρος και λόγο στα δημόσια πράγματα της χώρας.
Εθνική ΑΓΑΠΗ γι αυτή τη χώρα χρειάζεται να έχει ο πολιτικός και σεβασμό στις αξίες και στα ιδανικά του τόπου και των ελλήνων πολιτών.Τίποτε άλλο .
Εθνικά υπερήφανη πολιτική χρειάζεται και ανάληψη των ευθυνών και των κινδύνων που ελοχεύουν για την χώρα.
Ο ραγιαδισμός και η δουλοπρέπεια που έχει στις ημέρες μας μεταμορφωθεί και εκφραστεί σε τεχνοκρατική αντίληψη αυτών των απίστευτων τύπων-φιδιών-σφηκών οι οποίοι κυβερνούν την Ελλάδα σαν να είναι μεγαλοστελέχη κάποιας πολυεθνικής εταιρίας ή ενός τοπικού καταστήματος της "κυρά Μαρίκας της ψιλικατζού" ,είναι το πρόβλημα της Ελλάδας διαχρονικά και αυτό πληρώνουμε και θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε εμείς,τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ....και βάλε !

......και επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά στα στέλνω και σε άλλες τρεις γλώσσες μήπως και καταλάβεις τι σου γράφω που αν και πολύγλωσσος δεν είμαι ούτε πρόκειται να γίνω ένας Υπουργός οικονομικών γιατί δεν γνωρίζω Πρωθυπουργούς στα γυμναστήρια και στα σαλόνια των μεγαλοσχημόνων ηλιθίων τεμπέληδων κοιλαράδων ,δεν είμαι μασόνος,δεν είμαι μέλος των Rotaries,Lions,δεν είμαι Ιαχωβάς αλλά ούτε και κάποιας άλλης μυστικής οργάνωσης.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!