tromaktiko: Ο εκβιασμός των παράνομων μεταναστών πέρασε!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο εκβιασμός των παράνομων μεταναστών πέρασε!



Ενώ μέχρι χτες η κυβέρνηση δήλωνε ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και ότι δεν θα νομιμοποιηθούν οι παράνομοι μετανάστες και που είναι αντίθετο στις κοινοτικές αποφάσεις...
, και ότι αν δεν αποδεχτούν την πρόταση της για 6 μηνη παράταση της παραμονής τους στην Ελλάδα θα τους απέλαυνε ξαφνικά σήμερα το απόγευμα η κυβέρνηση αποδέχτηκε ουσιαστικά τα αιτήματα των απεργών.Με λίγα λόγια το συμπέρασμα που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη ότι όποιος απειλει την ελληνική κυβέρνηση στο εξωτερικό, η τελευταία συνήθως υποχωρεί και ότι όποιος αλλοδαπός απειλεί και εκβιάζει την κυβέρνηση με το θάνατο ανθρώπων και την πρόκληση εξεγέρσεων, επίσης κερδίζει. Η ίδια η κυβέρνηση έλεγε ότι αν υποχωρήσει στα αιτήματα των παράνομων μεταναστών τότε θα ακολουθούσε η αντίστοιχη κίνηση όχι από 280, αλλά από δεκάδων χιλιάδες παράνομους μετανάστες κάτι που θα έφερνε την χώρα σε δύσκολη θέση. Έ, τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε αυτό που όλο αυτό τον καιρό αποκήρυσσε, αδειάζοντας τους υπουργούς του, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν η εφαρμογή του νόμου και η προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών.
Ελπίζουμε ο Θεός... ή μάλλον ο Αλλάχ να μας λυπηθεί από αυτά που μας επιφυλάσσει το μέλλον και αν ποτέ θέλετε να παρανομήσετε ξέρετε από εδώ και πέρα τον τρόπο για να αποφύγετε τις συνέπειες, απλά κάντε μία μιντιακή απεργίας πείνας, απειλήστε για φασαρίες και όλα θα πάνε καλά.
Καλα να μας κανουν τετοιοι κοιμισμενοι που είμαστε.....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!