tromaktiko: Επεισόδια χθες στην ιατροδικαστική Λαμίας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Επεισόδια χθες στην ιατροδικαστική Λαμίας



Ως αναληθές και συκοφαντικό χαρακτηρίζει η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας του... τοπικού τύπου σε ότι αφορά επεισόδιο που συνέβη χθες με ιδιοκτήτη γραφείου τελετών. Αιτία της έντασης μεταξύ των εμπλεκομένων ήταν ο χώρος και ο τρόπος που γίνεται η στάθμευση των νεκροφόρων αυτοκινήτων μπροστά στην κεντρική είσοδο της υπηρεσίας.

Τι συμβαίνει όμως με την μία και μοναδική είσοδο της υπηρεσίας η οποία είναι η κεντρική, από την οποία καθημερινά διέρχονται πολίτες, υπάλληλοι αλλά και τα φέρετρα με τους νεκρούς καθώς δεν υπάρχει άλλη είσοδος και έξοδος για αυτά; Αυτό σημαίνει ότι τα επαγγελματικά αυτοκίνητα των γραφείων τελετών παρκάρουν μπροστά στην είσοδο και κάνουν τη δουλειά τους την ώρα που μπορεί να περνά ένας απλός πολίτης. Και επειδή άλλη λύση δεν υπάρχει απαιτείται κατανόηση από όλους, αλλά και σωστή διαχείριση και τήρηση των κανόνων από πλευράς των γραφείων τελετών, ώστε να μην φράζουν την είσοδο εντελώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας έχει στο ενεργητικό της έχει 4 υπαλλήλους διοικητικούς και έναν ιατροδικαστή.

Για την φασαρία που έλαβε χώρα μέσα στην ιατροδικαστική υπηρεσία η οποία όπως επισημαίνει η κα ακριβούση ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης έγινε αυτεπάγγελτη δικογραφία και η οποία συνεχίζεται. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί επίσης πως το περιστατικό έγινε παρουσία μαρτύρων, των υπαλλήλων δηλαδή της υπηρεσίας, των σεκιούριτι και της υπεύθυνης του νοσοκομείου.
http://www.lamiastar.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!